Így foglaljuk ügyesen szettbe a trapéznadrágot!

2021. február 01.
Az divat egyre inkább eltávolodik a passzos, testre cuppanó nadrágoktól: a répanadrágoktól a mom jeansen keresztül szépen lassan eljutottunk a trapéznadrágok világáig is, amelyek nemcsak nagyon karakteres, fő elemei lehetnek a szettünknek, de kényelmesek és jól kombinálhatóak is. 

Végre megérkezett a mainstream divatba is a trapéznadrág, így már nemcsak a szettünk felsőrészével tudunk kreatívabban játszani, hanem az alsóval is! A trapéznadrág visszatérése különösen nagy öröm azoknak, akik valamiért nem szeretik a bokarészt hangsúlyozni vagy a passzos felsőket részesítik előnyben, de a csőnadrágokkal együtt már túl soknak érezték eddig az összhatást.

Egy trapéznadrág már önmagában is megadja a ruházatunk különlegességét, így az is elég, ha egy egyszerű toppal és csizmával, nagy kabáttal kombináljuk, de most eggyel még tovább megyünk: a Nanushka különleges croptopja a hasra tereli a figyelmet, a felül passzos Tomcsanyi trapéznadrág szintén gyönyörű derekat varázsol. Ha enyhe is az idő, azért tél van, így a felfázást kivédendő magyar bakancsot ajánlunk a szetthez, ezúttal karakteres piros színben, hogy kicsit felrázza az egyébként sötét tónusokkal dolgozó összeállítást, illetve a Manuela selyemsálát kötjük hozzá a nyakunkba, amely amellett, hogy véd egy kicsit a hideg ellen, lágy, világos színeivel kiemeli az arc vonásait és fiatalít. A geometrikus formákkal való játékot a zoeand.co táska és Magyary Zsófia csodás gyűrűi teszik teljessé.

Ha kedveljük az undergorund ihlette megjelenést, vagy nem szeretnénk kiemelni a hasrészt, akkor hordható bővebb, kényelmes pulóverrel is a szett, viszont akkor érdemes passzos magas sarkúval ellensúlyozni a felső- és alsórész oversize jellegét.

magyar-divat-trapez-nadrag

Nanushka szaténtop 119 990 Ft, ZOSHA gyűrű 34 500 Ft, zoeand.co táska 16 000 Ft, Manuela X VYF selyemsál 120 €, Tomcsanyi nadrág 44 173 Ft, TE Shoes bakancs 42 900 Ft