Vera Wang összeállt a Chopin Vodkával

2021. február 19.
Mutatjuk, mi történik, ha egy neves divattervező beszáll a vodkabizniszbe.

A lengyel eredetű Chopin Vodka nemrég bejelentette, hogy összeállt a megöregedni nem tudó Vera Wang világhírű divattervezővel, hogy Vera Wang x Chopin néven egy limitált szériás kollekciót dobjanak piacra tavasszal. Kollekció alatt ebben az esetben nem ruhákat, hanem vodkát kell érteni – és az USA történetében ez lesz az első divat-vodka kollaboráció.

Vera Wang Chopin Vodka

A luxusvodka különlegessége, hogy fenntartható gazdaságokban, vegyszerek hozzáadása nélkül termesztett, kézzel válogatott, fiatal burgonyából készül a lengyelországi Krzesk falucskában – a vodka íze, aromája pedig olyannyira jellegzetes, hogy más vodkákkal összetéveszteni nem lehet.

Chopin vodka

Ennek a különleges italnak tervezett most palackot Vera Wang tervező, aki elhatározta, hogy megőrzi a híres zeneszerzőről elnevezett palack ikonikus alakját, de azt modern, szofisztikált, építészeti elemekkel hangsúlyozza, hogy az üveg látványa mintegy kiemelkedjen a polcról. A tervező bevallotta, nagyon élvezte a munkát, az együttműködés óta egészen másképp tekint a burgonyára.

Chopin vodka

A limitált szériás italok március 8-tól lesznek elérhetők a chopinvodka.com oldalon 99 dollárért.

Forrás és fotó: Chopin Vodka

Olvasd el ezt is!