Vera Wang összeállt a Chopin Vodkával

2021. február 19. |

Mutatjuk, mi történik, ha egy neves divattervező beszáll a vodkabizniszbe.

A lengyel eredetű Chopin Vodka nemrég bejelentette, hogy összeállt a megöregedni nem tudó Vera Wang világhírű divattervezővel, hogy Vera Wang x Chopin néven egy limitált szériás kollekciót dobjanak piacra tavasszal. Kollekció alatt ebben az esetben nem ruhákat, hanem vodkát kell érteni – és az USA történetében ez lesz az első divat-vodka kollaboráció.

Vera Wang Chopin Vodka

A luxusvodka különlegessége, hogy fenntartható gazdaságokban, vegyszerek hozzáadása nélkül termesztett, kézzel válogatott, fiatal burgonyából készül a lengyelországi Krzesk falucskában – a vodka íze, aromája pedig olyannyira jellegzetes, hogy más vodkákkal összetéveszteni nem lehet.

Chopin vodka

Ennek a különleges italnak tervezett most palackot Vera Wang tervező, aki elhatározta, hogy megőrzi a híres zeneszerzőről elnevezett palack ikonikus alakját, de azt modern, szofisztikált, építészeti elemekkel hangsúlyozza, hogy az üveg látványa mintegy kiemelkedjen a polcról. A tervező bevallotta, nagyon élvezte a munkát, az együttműködés óta egészen másképp tekint a burgonyára.

Chopin vodka

A limitált szériás italok március 8-tól lesznek elérhetők a chopinvodka.com oldalon 99 dollárért.

Forrás és fotó: Chopin Vodka

Olvasd el ezt is!

Szintet lépett a dalgona kávé: ezúttal egy kis alkoholra öntve hódít

Szintet lépett a dalgona kávé: ezúttal egy kis alkoholra öntve hódít

A karantén alatt nagy valószínűséggel mi is nekiálltunk habverővel felverni az instant kávét, hogy olyan krémes és sűrű masszát kapjunk, amit utána egy pohár jeges tejre tudunk kanalazni, és begyűjteni érte az elismerő Instagram-lájkokat. Azonban a dalgona kávé csak a bemelegítés volt, az igazi nagyágyú most jön! 

Szólj hozzá te is!

Még több Divat