Versace, Cavalli, Armani, Valentino: új kollekciók a milánói divathétről

2021. március 04.
A milánói divathét öt friss kollekcióját hoztuk el. Íme, a Versace, a Valentino, az Emporio Armani, a Jil Sander és a Roberto Cavalli divatház 2021-es ready to wear szettjei.

A Prada, a Fendi és a Max Mara 2021-es őszi–téli ready to wear kollekciója után öt újabb világmárka legfrissebb összeállítását hoztuk el a milánói divathétről.

Emporio Armani

2021-es ready to wear kollekciójában a divatház visszanyúlt néhány régi szabásmintához, és behozott jó pár újszerű megoldást, amik ezúttal is nagyon drága alapanyagokból készültek el.

Kattints a fotóra a galériáért!

29 fotó megtekintése

Roberto Cavalli

Fausto Puglisi dizájner egyszer úgy fogalmazott, hogy az ő esztétikája Carolina Herrera és Axl Rose kereszteződésében található, aminél találóbban talán nem is fogalmazhatott volna. 2021-es kollekciójában az olasz divat nagy múltja előtt tiszteleg, miközben a jövő felé is tekint, ami telis-tele van energiával, glamúrral, merészséggel és sztársággal.

22 fotó megtekintése

Valentino

Pierpaolo Piccioli tervező számára a kreativitás ma egyet jelent a punkság és a romantika erejével, határozottságával. 2021-es őszi–téli ready to wear kollekciójában bár visszaköszön a letisztult tudatosság, a részletekben megtaláljuk az érzelmeket, az extravaganciát.

21 fotó megtekintése

Versace

Donatella Versace 2021-es pre fall kollekciója azoknak készült, akik magabiztosak, öntudatosak és autentikusak. Ez az összeállítás az egyéniséget és a személyiséget ünnepli.

21 fotó megtekintése

Jil Sander

Luke és Lucie Meier 2021-es pre fall kollekciója a karanténban, a karantén hatása alatt született. A tervezőpáros a fennálló helyzetre reagálva alkotta meg a kollekciót, ami álomvilág helyett kényelmes, puha, finom érzetekkel szerette volna kibélelni a jelen realitását.

20 fotó megtekintése

Fotó: IMaxTree

Olvasd el ezt is!