Prada, Fendi, Max Mara: friss kollekciók a milánói divathétről

2021. március 02.
A New York-i divathét ready to wear kollekciói után most a milánói divathét 2021–es őszi-téli összeállításait mutatjuk meg.

Prada

A környezetvédelem mellett elkötelezett Prada divatháznál jelenleg két kreatív alkotó, Raf Simons és Miuccia Prada felel azért, hogy a márka túlélje a krízist, és hogy optimista óvatossággal újra visszatérhessen az emberek életébe a divat, a glamúr, a sikk és az elegancia. A 2021-es őszi–téli kollekció pont ezt üzeni.

Kattints a képre a galériáért!

24 fotó megtekintése

Nézd meg a bemutatót videón is!

Fendi

Kim Jones tervező 2021-es őszi–téli kollekciója a Fendi divatház történetéből építkezett, azokkal a színekkel, szabásmintákkal játszott, amik a Fendi hosszú történetét meghatározták, és amik örökre beírták magukat a divat történelemkönyvébe. Adele és Eduardo Fendi 1926-ban nyitották meg első üzletüket a Via del Plebiscitón, márpedig azóta sok minden történt a divatház történetében.

Kattints a képre a galériáért!

28 fotó megtekintése

Nézd meg a bemutatót videón!

Max Mara

Hetven éve annak, hogy Achille Maramotti megalapította a Max Marát, ami az egyik legkeresettebb márkává nőtte ki magát. Ian Griffiths brit tervező 2021-es őszi–téli kollekcióját a brit főváros, London ihlette, a dizájner ugyanis valamikor itt volt fiatal punk, aki bár azóta egy olasz divatmárka élére került, Anglia örökre inspirációs forrása marad.

Kattints a képre a galériáért!

22 fotó megtekintése

Fotók: IMaxTree

Olvasd el ezt is!