Mindenki ezt a ‘80-as évekbeli sneakert akarja

2021. március 12.
A retró hullám minden régi márkát utolér, most épp az Adidas Forum 84 sneakerén van a sor.

Elég csak ránézni a legnagyobb nemzetközi trendszetterek közösségi oldalaira, hogy lássuk, minden második influenszer lábán az a magas szárú, csíkos sneaker virít, ami a tavasz egyik legnagyobb slágere lesz – és szinte biztos, hogy komoly riválisa lesz a hófehér sportcipőknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emili Sindlev (@emilisindlev) által megosztott bejegyzés

Különösen a skandináv stílusikonok – többek között Ellen Claesson, Emili Sindlev és Jeanette Madsen – körében felkapott a lábbeli, márpedig róluk minden divatrajongó tudja, hogy pár lépéssel mindig az aktuális trendek előtt járnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sneakers76 (@sneakers76) által megosztott bejegyzés

Összeállításaikból világosan átjön, a visszafogott sportcipő tökéletesen passzol a skandináv minimalizmushoz, és még az alkalmi outfitet sem csorbítja, sőt. A teljes retró élmény kedvéért a cipő tojáshéjszínű vintage patinát is kapott.

Az ikonikus sportcipő, ami a ‘80-as évek kosárlabda érájának köszönheti gigantikus sikerét, az elmúlt évtizedekben hosszú utat járt be, láthattuk élsportolók, hip-hop előadók lábán, most pedig végre a hétköznapok emberén a sor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

adidas Originals (@adidasoriginals) által megosztott bejegyzés

Persze nem az Adidas az egyetlen márka, aminek egy-egy régi terve új erőre kap, pontosan ez történt a Reebook Classic, a Nike Air, a Tisza cipő vagy épp a New Balance rajongásig szeretett sportcipőivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeanette (@_jeanettemadsen_) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Adidas

Olvasd el ezt is!