Sportcipődivat 2021 – Ez az 5 sneakerfazon most a kedvenc

2021. február 20.
Le a csizmákkal! Mutatjuk a legdivatosabb sportcipőket!

Ha sneakerekről van szó, kifogyhatatlan a lelkesedés a tervezőkből, hogy újabbnál újabb színkombinációkat, dizájnokat találjanak ki, nincs ez másként a legújabb modellek esetén sem. Mutatjuk, melyik 5 sportcipőfazon most a legnépszerűbb.

Fehér sportcipők

Ne szégyelljük, ha rajongásunk még nem hagyott alább a hófehér sneakerek iránt, és alig várjuk, hogy az időjárás is kedvezzen hóbortunknak. A fehér, letisztult fazonok tipikus képviselője a Nike Cortez vagy az Adidas Stan Smith, de népszerűségüknek hála a legtöbb divatmárkánál találunk hozzájuk hasonló modelleket. Ha létezik olyan, hogy csinos edzőcipő, akkor azt mind közül ők képviselik, pliszírozott szoknyától a lyuggatott farmerig széles a skála, mi mindenhez viselheted.

adidas-stan-smith-recon-shoes

Adidas

lacoste-noi-powercourt

Lacoste 35 990 Ft

karl-lagerfeld-maxi-kup-logo-sneaker

Karl Lagerfeld 225 €

Chunky sneakerek

A trendin bumfordi fazonok sem mennek sehová, mi több, tavasszal is ezer színben tündökölnek majd. Tökéletes eszközök arra, hogy kiéljük minden önkifejezési vágyunkat, plusz a legalapabb farmer-póló szettet is feldobják feltűnőségükkel. Luxusszinten a Balenciaga cipői abszolút idetartoznak, náluk elérhetőbb közelségben pedig például a Skechers sneakereket találjuk.

calvin-klein-sneaker

Calvin Klein 229 €

mango-sneaker

Mango 19 995 Ft

skechers-chunky-sneaker

Skechers

Ezt láttad már?

Színes urban sportcipők

Csak a fazon tekintetében térnek el a chunky sneakerektől, jóval letisztultabb, enyhén retró vonalvezetés jellemzi őket. A színeket tekintve azonban épp úgy páváskodnak, 5-6 szín, 2-3 textúra is vígan elfér rajtuk, mi több, az állatmintával borított részleteken se lepődjünk meg. A HOFF cipői idesorolhatók, de a legtöbb fast fashion márkánál is megtaláljuk ezeket a típusokat.

hoff sneaker

HOFF 149 €

zara-trainer

Zara 15 995 Ft

adidas-tokio_solar_hu_shoes_green

Adidas 180 $

Sportos sportcipők

Első olvasásra talán vicces, hogy megkülönböztetjük a sportcipők sportos változatait, de mit tegyünk, a futócipők ihlette utcai fazonok a figyelem középpontjába kerültek. A New Balance cipőit mostanság több sneakerhead oldal is az egekig magasztalta, de nem fogunk mellé, bármelyik sportmárkától is választunk lábbelit.

new-balance-sportcipo

New Balance 90 €

nike-sneaker

Nike 129,99 €

puma-sportcipo

Puma 31 990 Ft

Retró sneakerek

A hetvenes és nyolcvanas évek sportcipői azok, amik dizájnja nagy hatással van a felhozatalra, nem csak a fazonokat, a színvilágot tekintve is. Földszínek, tompa árnyalatok, amelyekbe gyakran sárga, téglavörös, narancs színek visznek egy kis felüdülést. A sportmárkák klasszikus vonalai, amik megemlítendők itt, magyar vonatkozásban pedig naná, hogy megkerülhetetlen a Tisza cipő.

tisza-cipo

Tisza cipő 30 990 Ft

new-balance-retro-sneaker

New Balance 90 €

nike-sportcipo

Nike 89,99 €

Vászon sportcipők

A Converse és Vans méltán fémjelzi a csoportot, amelyben feltűnően sok színes, mintás darabot találhatunk, mi is néhány ilyen példát hoztunk nektek. Vászoncsukánk lehet rövid vagy magas szárú, deszkás fazon, de a jó öreg vékony talpú változat is divatban van.

gucci-sneaker

Gucci 550 €

converse-trainer

Converse 24 990 Ft

vans-sportcipo

Vans / ecipo 19 080 Ft

Ezt olvastad már?