Millie Bobby Brown így támogatja nőtársait

2021. március 17.
Millie Bobby Brown bár mindössze 17 éves, hírnevét nagyon okosan használja: olyan ügyek mögé áll be, mint a női egyenjogúság. Legújabb Converse kollekciója is ennek szellemében született meg.

Nem ez az első alkalom, hogy Millie Bobby Brown a Converse számára tervezett kollekciót, ám ezúttal egy fiatal thai tervező-művészt, a 20 éves Pauline Wattanodomot hívta segítségül, akivel hat hónapon át dolgoztak a terveken. A közös munka a pandémia miatt Zoomon és chaten keresztül valósulhatott meg, céljuk pedig az volt, hogy limitált szériás Chuck Taylor All Stars koncepciójukkal beálljanak a női egyenjogúságért vívott harc mögé. Természetesen az is említésre méltó körülmény, hogy a közös munkával Millie ismertté tesz egy fiatal tehetséget.

Millie Bobby Brown

„Számomra a divat egy nagyon erős kifejezőeszköz ahhoz, hogy megmutassuk, kik vagyunk mi, nők, márpedig ez nagyban hozzájárul az identitásérzetünkhöz. Az egyenjogú nők hozzásegíthetnek másokat az egyenjogúsághoz: minél több embertől kapom meg ezt, annál jobbban szeretném ezt megadni másoknak. Ez egy örök körforgás, aminek szereplői a Pauline-hoz hasonló, csodás nők” – nyilatkozta a szemüvegkollekciót is tervező színésznő.

Millie Bobby Brown a Converse eddigi legfiatalabb munkatársa, aki nem mellesleg elkötelezett UNICEF-nagykövet, aki arra használja hírnevét és közösségi csatornáit, hogy a nőket támogassa szerte a nagyvilágban.

Nézd meg az alábbi videón, hogyan készültek az új lábbelik!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@milliebobbybrown által megosztott bejegyzés

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!