Millie Bobby Brown szemüveg-kollekciója

2020. február 22.
A fiatal angol színésznő a Vogue Eyewear új, inspiráló arcaként debütál, mégpedig egy szemüveg-kollekció élén. A Z generáció egyik kedvence, Millie nemcsak nevét, de személyiségét is adta az új modellekhez.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sorozat sztárja arra inspirálja a fiatal nőket, hogy merjék nyíltan képviselni a világról alkotott elképzeléseiket. A Time 100 legbefolyásosabb embere közé is beválasztott, sokoldalú lánnyal a divat világában is számolni kell. A dizájneröltözetekhez való spontán és személyes hozzáállása miatt Millie a topmárkák kedvelt arca, megjelenése pedig mindig természetességet tükröz.

Nagy lépés divatfronton

A fiatal színésznőnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy a Vogue Eyewearrel közösen megalkotott kapszulakollekciójával most a must-have divat diktátorává érjen, miután szépség téren már saját márkájával letette a kézjegyét. A különböző életkorú és ízlésű közönséget megszólítani képes Millie egyénisége alapjaiban határozza meg a most debütáló trendi napszemüvegek és optikai keretek eklektikus választékát, a kollekció így tökéletesen illeszkedik a mai nők sokoldalúságot kifejező stílusához.


A nőies pasztellszínektől a retró fémkereteken át a merész profilú, űrkorszakot idéző lencsékig bezáróan a prémium minőségű anyagok és a magával ragadó stílusok garantálják, hogy a kapszulakollekció minden darabja ellenállhatatlan és Millie Bobby Brown által inspirált megjelenést kölcsönöz.

„Nagyon izgatott vagyok a Vogue Eyewearrel együttműködésben megszületett első szemüveg-kollekcióm piacra kerülése miatt. A Vogue szemüvegek alapeleme a vidámság, az izgalmas és a divatot diktáló stílus vegyülése, ami jól illeszkedik az általam képviselt értékekhez. A kollekciót úgy alkottuk meg, hogy minden lány megtalálja benne a hozzáillő darabot, és mindenki számára elérhető legyen” – hangsúlyozta Millie Bobby Brown.

Ezt már láttad?