Zendaya Yves Saint Laurent ruháját negyven éve tervezték

2021. április 28.
Legutóbbi díját egy olyan ruhában vette át Zendaya, ami nála is jóval idősebb.

Az 1970 óta működő Essence magazin tizennegyedik alkalommal osztotta ki Black Women in Hollywood díját, amit minden évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó fekete művészek vehetnek át. Idén a díjazottak között volt a mindössze 24 éves Zendaya is, aki egy 1982-ben készített Yves Saint Laurent összeállításban vette át a díjat. A fényes, bő vállkialakítással, V-kivágással készült selyemruhához Bulgari ékszereket és egy Roger Vivier tervezte – Swarovski kristályokkal kirakott, 1995 dolláros – magassarkú cipőt viselt a színésznő.

Zendaya

Zendaya

A színésznő stylistja, Law Roach – aki régóta öltözteti a színésznőt – elmondta, a szettet Eunice Johnson üzletasszony ihlette, egészen pontosan az ő ruhájába bújhatott bele a fiatal színésznő. A stylist Instagram oldalán meg is mutatott egy 1982-ben készített fotót a ruháról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Law Roach (@luxurylaw) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy Zendaya vintage – ezzel pedig a fenntarthatóságot támogató – szettben mutatkozik: 2020-ban egy 1996-ban készített Versace szettben érkezett a Green Carpet Fashion Awards-ra. A ruha abban az évben készült, amikor a színésznő született.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Law Roach (@luxurylaw) által megosztott bejegyzés

Forrás: Insider Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!