Malcolm and Marie: ő tervezte Zendaya ruháját

2021. február 16.
A Netflix legutóbbi romantikus drámája, a Malcolm and Marie bár megosztja a nézőket, egy biztos, Zendaya gyönyörű ruhájába nem lehet belekötni.

A metálos, nyakban megkötős ruhát már a film elején kiszúrja a tekintet, miközben a pár a díjátadóról hazafele tart – és mielőtt elmesélnénk a film cselekményét, gyorsan témát is váltunk, és elmondjuk, hogy a lélegzetelállító estélyi Jason Rembert tervező alkotása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Rembert (@jasonrembert) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

A tervezőt az America’s Next Top Model zsűrijéből ismert Law Roach stylist kérte fel a feladatra, hogy alkossa meg Zendaya ruháját. „Megtiszteltetés volt számomra, hogy egy ilyen fontos projekt kapcsán Law egyáltalán gondolt rám. Egy ilyen lehetőség csak nagyon ritkán talál meg egy színes bőrű tervezőt” – nyilatkozta a tervező, akinek tehetségét Roach már korábban felismerte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

Jason Rembert bár megannyi hírességet felöltöztetett már, a divatiparban akkor csinált igazán nevet magának, amikor 2019-ben megalapította saját márkáját, az Aliétte-et, és bemutathatta művészetét, azokat a színes, drámai és modern alkotásokat, amik egytől-egyig a vörös szőnyegre valók. „Tudom, hogy amikor az emberek úgy döntenek, hogy elköltik a kemény munkával megszerzett pénzüket, nem egyszerűen egy ruhát akarnak, nem, ők egy hiteles márkát, annak értékeit is meg akarják venni” – nyilatkozta a tervező, akinek munkái XS és XXL méretekben is elérhetők. „Hihetetlen jó különböző testeken, különböző nőkön, a karrierjük különböző pontjain viszontlátni a munkádat – vallotta be a tervező, akinek munkái 95 és 795 dollár között mozognak. Az elérhető ár pedig egyáltalán nem véletlen – A kollekcióm megszületésében néhai édesanyám, nagymamám és a nővérem inspirált, akik bármennyi pénzt is tettek félre, soha nem tudták megvásárolni azokat a ruhákat, amiket a divatbemutatókon láttak.”

Jason Rembert

Jason Rembert és Winnie Harlow

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images és Jason Rembert/Instagram

Olvasd el ezt is!