Blake Lively mostanában vintage femme fatale-nak öltözik

2020. február 03.
Blake Lively az elmúlt napokban '40-es évekbeli dívának öltözött. Ugyan egyáltalán nincs mostanában a levegőben ez a stílusirányzat, mégis azt ajánljuk, tanuljunk el ezt-azt a színésznőtől!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a színésznő nem magától talált rá a vintage habos szoknyákra és kalapokra, hanem a legújabb filmjének, a The rhythm sectionnak a sajtóújtán vesz részt. A misztikus film korához és hangulatához pedig tökéletesen illik ez a vintage, de mégis végzet asszonya stílust idéző ruhaköltemény.

Ezt a szettet még az irodisták is elleshetik, ha már unják a klasszikus ceruzafazont, csak arra kell ügyelni, hogy az eredmény ne legyen túlságosan konzervatív és unalmas. Például az unalom ellen tehetünk egy pár különleges fűzős cipővel, mint ahogyan Blake tette vagy jó megoldás lehet még egy különleges sportcipő vagy bakancs is.

Természetesen az ing állásával is játszhatunk, ha kicsit kevésbé formális a munkahelyünk vagy rendezvényre vagyunk hivatalosak: gomboljuk ki a nyakrészt és a mandzsettát, tűrjük fel az ujjakat, esetleg a dekoltázst emeljük ki valamilyen markáns ékszerrel. Ha a bokáig érő szoknyafazont túl soknak érezzük, akkor válasszunk combközépig érő midit, mellyel még a formás vádlinkat is megmutathatjuk!

Fotó: Getty Images