A ‘90-es évekbe repít a Desigual x Esteban Cortazar kapszulakollekció

2021. május 12.
Újabb izgalmas kollekcióval érkezik a Desigual: ezúttal az amerikai–kolumbiai dizájner, Esteban Cortazar modern tervei köszönnek vissza a nosztalgikus kapszulakollekcióban.

A spanyol Desigual és az amerikai–kolumbiai tervező, Esteban Cortazar közös munkájának eredménye egy álmodozó, nosztalgikus kollekció lett, ami a régi szép idők emlékét hozza vissza.

Desigual

„Felidéztem a gyerekkoromat, amit a ‘90-es években Miamiban, a South Beachen töltöttem – nyilatkozta a tervező. – Ezekben az időkben rengeteg elképesztő fotós, szupermodell, dizájner, híresség, művész és megannyi vagány arc érkezett Miamiba, hogy fotózzon vagy dolgozzon. A világ legnagyobb városaiból – többek között New Yorkból – menekültek el a tél elől, én pedig közöttük nőttem fel.” A tervező nemcsak festő édesapja egy művét szőtte bele a kollekcióba, de Andy Sweet fotós munkáit is. Esteban Cortazar a tervezés során tudatosan mosta össze a művészet és a fotográfia világát, hogy aztán a karantén közepén nosztalgiával gondoljon vissza a felhőtlen évekre.

A Desigual és Esteban Cortazar közös kollekciója május 20-tól lesz elérhető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Desigual (@desigual) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: Vogue Fotó: Desigual

Olvasd el ezt is!