Önfeledt nyár táskába zárva: íme Gabriella Veszpremi új kollekciója

2021. június 26.
A Gabriella Veszpremi legújabb kollekciójához a Nap és az árnyék, az önfeledt nyár és a szabadság jelentette az inspirációt.

„Egy olyan hangulat megjelenítése volt a cél a táskákon keresztül, mely a tervezést is meghatározta. Fontos volt számomra, hogy a kettősség, ami az elmúlt időszakot jellemezte, megmutatkozzon, így szembe állítva egymással a funkciót és a játékos felületeket. A kézzel készült csíkos felületeknek van egy fajta szigorú ritmikája, mégis a különböző színű és textúrájú bőrök ezt feloldják, és végül egy játékos, vidám végeredmény születik” – mondja a kollekcióról Veszprémi Gabriella.

resize_gabriellaveszpremi_sunshade

Ez a fajta kettősség a táskák formai megjelenésénél is megmutatkozik. Mivel a márka a tökéletes darabokat keresi, ezért a kollekció részét képezik egyrészt a már jól ismert és bevált modellek új köntösben, másrészt pedig olyan új darabok, melyek funkciójukat tekintve válhatnak alapdarabjaivá a gardróbunknak.

A funkció és a praktikum a márka számára rendkívül fontos, viszont a táskákat és a kisebb kiegészítőket is úgy tervezték meg, hogy hordásuk magában rejtsen egyfajta játékot, variálhatóságot. A táskák kombinálhatóak egymással, cserélhetőek a pántjaik, éppen ezért végtelen lehetőség rejlik bennük. „Mindenki saját ízléséhez és kedvéhez igazíthatja őket: mi adjuk a darabokat, a vásárló szabadsága, hogy azokat hogy formálja a saját ízlésére, a saját személyiségéhez” – mondja a márka.

resize_gabriellaveszpremi_sunshade

Az önfeledt nyaralások, a napernyők ritmikája, a tenger színei mind egy átfogó hangulati alapot adtak a kollekció tervezéséhez. A vágyott szabadság a tervezés során az anyagok használatában, a színekben és felületi játékokban jelent meg, majd végül a kollekció fotózásánál teljesedett ki, ahol a csodálatosan tehetséges és rendkívül inspiráló személyiségű Osváth Judit színésznővel együtt mutatatták be, mit jelent számukra ez a kollekció.

resize_gabriellaveszpremi_sunshade
3 fotó megtekintése

Fotó: Albert Anna, Fotóasszisztens: Varga Matti, Modell: Osváth Judit, Mua & hair: Nógrádi Barbi

Olvass tovább!