Hírességek, akik idén neonszínű fürdőruhában sütkéreznek a napon

2021. július 04.
A neonszínek elvileg a barna bőrön mutatnak igazán jól, vagyis amíg nem szerzünk legalább egy kis színt, érdemes másmilyen színvilágú fürdőruhába bújni. Vannak azonban olyanok, akik erre is rácáfolnak!

A neonszínű fürdőruhák idén garantáltan hódítani fognak, bár ami azt illeti, sosem mentek ki igazán a divatból: a ’90-es évek óta fel-felbukkannak a vízparton, akár a bikiniket, akár az egyrészes fürdőruhákat vesszük jobban szemügyre. Ennek oka, hogy a napbarnított bőrön bármelyik neonszín remekül mutat – ezt jól tudják a hírességek is, akik már most trendi nyári viseletben pózolnak!

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian elvileg arra volt kíváncsi, hogy elérkezett-e már a tacofogyasztás ideje, a tekinteteket mégsem a kezében lévő étel vonzza leginkább. Nem hiába, a neon bikini megtette a hatását!

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Britney Spears (@britneyspears)


Britney Spears is lelkesen áradozik arról, milyen pozitív jelentéssel bír a nyakára varratott tetoválás, valahogy mégsem erre figyeltünk fel először a képet látva. Barnára sült bőréhez tökéletesen passzol a fluoreszkáló rózsaszín egyrészes fürdőruha, ami amúgy nem sokat takar Britney hátából.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie Jenner sem aprózta el az idei bikiniválasztást: feltűnő neonsárgával indított, ami barna bőréhez tökéletesen passzolt – persze, ahhoz hogy ilyen remekül álljon valakin a neon fürdőruha, nem elég lesülni, némi edzés és diéta is elengedhetetlen!

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Úgy tartják, hogy a narancsszínű fürdőruhát jobb akkor viselni, ha már csokibarnára sültünk – Winnie Harlow világhírű modell azonban erre is rácáfolt.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Bár Salma Hayek megpróbálta elkendőzni a testét a bikinihez passzoló lila blúzzal, így is látjuk, mennyire jól áll az intenzív lila szín a színésznőnek! Mit nem adnánk, ha 54 évesen csak ennyi takargatnivalónk lenne, mint neki!

Így őrizd meg a neonszín ragyogását

Akármilyen árnyalatú fürdőruhát választasz, igaz, hogy a tűző nap, valamint a vízben lévő klór vagy só komoly próbatétel elé állítja a bikinit vagy az egyrészes fürdődresszt, a neonszínekben pompázó darabok azonban még inkább hajlamosak a színvesztésre. 

  • Ha véget ért a vízparti feltöltődés, érdemes azonnal langyos vízbe tenni és alaposan átöblíteni a fürdőruhát, így kimoshatók belőle azok az anyagok, amelyek veszélybe sodorhatják a szín tartósságát.
  • Soha nem szabad a fürdőruhát mosógépben mosni, csak langyos vízbe áztatva, kímélő mosószerrel átöblíteni. Mosógépbe és szárítógépbe akkor sem ajánlott betenni a fürdőruhát, ha nincs benne merevítő, a színének ugyanis egyik sem tesz jót.
  • A tiszta fürdőruhát nem szabad erőteljesen kicsavarni, meggyötörni, helyette inkább az óvatos nyomkodás javasolt és a mielőbbi levegőn szárítás – ez utóbbinál is érdemes kerülni a direkt napfényt, sokkal színbarátabb megoldás, ha árnyékban szárad a fürdőruha!

Olvass tovább!