Salma Hayek elárulta az igazságot bikinis szelfijeiről

2021. február 06. |

Reméljük, senki sem gondolta, hogy Salma Hayek napi rendszerességgel viseli az apró kétrészes fürdőruhákat.

Salma Hayek, a Frida 54  éves színésznője elárulta, hogy az összes bikinis szelfi, amit az Instagramjára posztolt az utóbbi hetekben, mind ugyanakkor készült, amikor legutóbb egy trópusi paradicsomban nyaralt a családjával múlt év végén.

salma-hayek-bikini-szelfi-instagram

„Boldog vagyok, hogy annyi képet csináltunk, nem szégyellem őket, mert ez a nyaralás első hete volt. De az első hét után, amikor hallottam, hogy mindenki ismét karanténba kerül, újra elkezdtem enni” – mondta el az igazságot Salma Hayek. 

A Maldív-szigeteken nyaralt Salma Hayek, amikor elmentette ezeket a képeket a boldogabb időkről, és azóta kéthetente osztja meg azokat követőivel. Legutóbb egy fehér hálós függőágyon pózolt egyrészesben, és egy barna, megkötős bikiniben mutatta meg magát.

„Az embereknek valószínűleg már elege van belőlük, és jó hírem van, egy időre abbahagyom a bikinis képek posztolását – nevetett saját magán Salma Hayek. – Valószínűleg mindenki azt gondolja, hogy minden nap bikinit hordok. Pedig tényleg a nyaraláson, ugyanott készült az összes kép. Lassan el is fogynak, nincs több fürdőruhám.” 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?

Salma Hayek 54 évesen is ragyog

Salma Hayek 54 évesen is ragyog

A színésznőnek nemrég volt a születésnapja, a jeles alkalmat pedig egy görögországi nyaralással ünnepli meg férjével. El sem hisszük, hogy a gyönyörű színésznő már elmúlt ötvenéves.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok