Salma Hayek elárulta az igazságot bikinis szelfijeiről

2021. február 06.
Reméljük, senki sem gondolta, hogy Salma Hayek napi rendszerességgel viseli az apró kétrészes fürdőruhákat.

Salma Hayek, a Frida 54  éves színésznője elárulta, hogy az összes bikinis szelfi, amit az Instagramjára posztolt az utóbbi hetekben, mind ugyanakkor készült, amikor legutóbb egy trópusi paradicsomban nyaralt a családjával múlt év végén.

salma-hayek-bikini-szelfi-instagram

„Boldog vagyok, hogy annyi képet csináltunk, nem szégyellem őket, mert ez a nyaralás első hete volt. De az első hét után, amikor hallottam, hogy mindenki ismét karanténba kerül, újra elkezdtem enni” – mondta el az igazságot Salma Hayek. 

A Maldív-szigeteken nyaralt Salma Hayek, amikor elmentette ezeket a képeket a boldogabb időkről, és azóta kéthetente osztja meg azokat követőivel. Legutóbb egy fehér hálós függőágyon pózolt egyrészesben, és egy barna, megkötős bikiniben mutatta meg magát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

„Az embereknek valószínűleg már elege van belőlük, és jó hírem van, egy időre abbahagyom a bikinis képek posztolását – nevetett saját magán Salma Hayek. – Valószínűleg mindenki azt gondolja, hogy minden nap bikinit hordok. Pedig tényleg a nyaraláson, ugyanott készült az összes kép. Lassan el is fogynak, nincs több fürdőruhám.” 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?