Az öv: egy kiegészítő, ami mindent megváltoztat

2021. augusztus 30.
Formálják az alakot, szépítik a szettet, és számtalan outfithez felhasználhatók.

Az őszi divattrendek igazán szívükön viselik az alakformálást, számtalan variációban ajánlják az öveket kiegészítőként. Legyen szó kötött ruháról, blézerről, trencskóról vagy magas derekú nadrágról, egy szép övvel egész biztosan tovább hangsúlyozhatjuk derekunk karcsúságát, hosszíthatjuk optikailag lábainkat.

A teljes öltözék stílusát befolyásolhatjuk, megváltoztathatjuk azzal, milyen övet viselünk, e pár centi széles kis anyagdarabtól egy csapásra markánsabb, karakteresebb, dögösebb vagy épp glamúrosabb lesz az összhatás.

street style öves szett

Divatos övfazonok

  • A klasszikusan egyszerű, fekete és barna bőrövek szuper választások magas derekú vászon- és szövetnadrágokhoz, esetükben arra figyeljünk, hogy a csat ízlésesen kicsi, mégis szép formájú legyen.
  • A széles fazonok, dupla csatos övek jól mutatnak ruhákhoz, de blézerekhez, hosszított ingekhez, szövetkabátokhoz is jó választások.
  • A markáns logóval díszített csatos övek megunhatatlanok, ha van egy dizájneröved, az garantáltan felteszi a pontot a legegyszerűbb farmer-póló szerelésedre is.
  • A kilencvenes évek stílusában divatban vannak a full fémövek, melyek tartó szereppel ugyan ritkán bírnak, ám annál látványosabbak.
  • A western/nomád stílus kedvelői továbbra is számíthatnak a karakteres, fémcsatos, fém rátétekkel díszített övekre.
  • És azoknak sem kell szomorkodniuk, akik kitörnének a barna-fekete övek uralmából: bátran kísérletezzenek a színekkel, hiszen egy szép formájú öv örök darab, ami látványos árnyalattal társítva karakteres eleme lehet szettjeinknek hosszú időn át.
logó csatos öves szett
5 fotó megtekintése

Íme néhány konkrét tipp, hol találsz a fenti trendeknek megfelelő öveket:

Joop! – answear.hu 26 990 Ft

H&M 4495 Ft

Vengru 29 800 Ft

Pinko – aswear.hu 42 990 Ft

NUBU 29 900 Ft

Mango 6595 Ft

Ducsai Leather Goods 9500 Ft

Levi’s 12 936 Ft

Zara 6995 Ft

Massimo Dutti 16 995 Ft

Streetstyle fotók: Getty Images

Ezt olvastad már?