A legegyszerűbb blézert is feldobja, ha övet teszünk fölé

2020. január 29.
Tél vége felé közeledve könnyen ellaposodhat a ruhatárunk a csúcsra járatott farmer-vastag pulóver vagy egyszerű zakó-pantalló párosoktól. Mutatunk egy pofonegyszerű trükköt, mellyel új életre kelthetjük a régi blézereinket!

Sokszor viselt daraboknál félő, hogy az ember egy idő után szinte már rá sem bír nézni a fazonra. Ezt elkerülhetjük úgy, ha többféle színt és különböző fazonokat választunk, de tudjuk jól, hogy hosszú távon ez sem fenntartható megoldás! Éppen ezért jó, ha a meglévő darabokat variáljuk kicsit. Nincs másra szükségünk, csak egy megunt blézerre és egy övre. Ez az öv lehet vékony vagy vastag, rugalmas vagy merev, bőrhatású vagy textil: a lényeg, hogy ne álljon távol a stílusunktól és a blézerhez is tökéletesen passzoljon!

Akkor sem kell kétségbeesni, ha az öv esetleg túl hosszú, hiszen a laza hanyagság, amit a lógó övvég eredményez még lazítja is kicsit a feszes megjelenést. Ajánlatos felmérni, melyek azok a vastagságok, melyek a derekunkhoz ideálisak. A most szuperdivatos vintage, oversize zakó olykor szinte kiált egy nőies kiegészítőért, amivel kiemelhetjük a derekunkat, így megmutatva kecses vonalainkat.

Természetesen nemcsak a melegebb évszakban viselhetjük így a blézereket, a téli hónapok alatt, kabát alá bújtatva is jolly jokerek lehetnek. Télen vehetünk a blézerek alá vékonyabb basic felsőket, passzos garbókat, míg tavasszal, nyár felé közeledve viselhetjük csipkés és szexi topokkal vagy bodykkal, de a pamutpólók lazasága is jól áll ehhez a stílushoz. Mivel a mostani trendek epicentrumában az övtáskák állnak, érdemes öv helyett kipróbálni azokat is!

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest