10 vegán kézitáska a divattrendek jóváhagyásával

2021. január 22.
Kedvenc kiegészítőink szuper formákat öltöttek, mutatunk az új kollekciók darabjaiból tízet, amik ráadásul vegán bőrből készültek.

A vegán bőr divatholmik hihetetlen népszerűségre tettek szert az elmúlt szezonokban, bőrhatású ruhákból már mi is számtalan, szuper változatot mutattunk be nektek, ingeket és egyrészes ruhákat egyaránt. Most a vegán bőr kézitáskákon a sor, hogy bemutatkozzanak, összegyűjtöttünk nektek néhányat, amelyek garantáltan jó befektetések lehetnek.

vegán kézitáskák

Táskatrendek

Érdemes egy gyors kitekintést tenni arra, milyen táskatrendek határozzák meg a tavaszi hónapokat:

  • Talán a legnagyobb örömhír, hogy hivatalosan is visszatérnek a nagy méretű táskák, lehet shopper, tote vagy hobo fazon, a fő, hogy termetessége végre minden cuccunkat elnyeli majd.
  • Az élesen vágott, geometrikus formák maradnak, és a kereknél talán egy fokkal népszerűbbek lesznek a szögletes fazonok, a merev oldalú, karakteres darabok.
  • A saddle bag 2021-ben is divatban marad, nem is csoda, igazi örök fazon, elegáns alapdarab a kétköznapokra.
  • Bár az elmúlt szezonokban úgy tűnt, a sneakerek válnak a top kiegészítőkké, amelyekkel egyediségünket kifejezzük, most azt látni, hogy a kézitáskák koronát igazítanak, és visszaülnek a trónra. Különc fazonok egész sorából válogathatunk, tote méretű clutchok, gigafüles kézitáskák, kifinomult, íves darabok közül válogathatunk.

reserved tote táska

Reserved 8995 FtKarl Lagerfeld táska

Karl Lagerfeld 345 €

Tommy Hilfiger táska

Tommy Hilfiger 139,90 €

Nanushka kézitáska

Nanushka 222 390 Ft

Zara kézitáska

Zara 6595 Ft

Emporio Armani shopper táska

Emporio Armani 220 €

Mango kézitáska

Mango 9995 Ft

Liu Jo kézitáska

Liu Jo ár kérésre

Guess kézitáska

Guess 146 €

Answear Lab kézitáska

Answear Lab 12 990 Ft

Ezt olvastad már?