Új magyar cipőmárka a láthatáron: helló, Heel Budapest!

2021. augusztus 31.
Az aktív nők számára a kényelem és a stílus egy cipőben jár. Mindannyiunknak olyan lábbelire van szüksége, amelyben helyt tud állni egész nap. Egy olyan hű társra, amit este is úgy veszünk le, hogy másnap ismét szívesen bújunk bele. Nemcsak azért, mert praktikus és kényelmes, hanem azért is, mert különleges, mégis mindenhez illik.

A Pálma flat szandálok

Keresed azt a szandált, ami éveken át végig tud kísérni nyaralásaidon, hosszú esti sétáidon, bármikor feldobja a kedved, és annyira kényelmes, hogy mást nem is lesz kedved hordani? Ismerd meg a Pálma flat kollekciót, mely vibránló színeivel azonnal feldobja a napod!

heel-budapest

Esküvői cipő utolsó pillanatban?

Kevesebb mint egy hét van hátra az esküvőig, és még nincs menyasszonyi cipőnk? Az első és legfontosabb, még ha sablonosnak is hangzik, hogy nem szabad pánikba esni! Ne vegyük meg elkeseredésünkben az első cipőt, amit megátunk, mert megeshet, hogy gyorsabban bánjuk meg a vásárlást, mint azt gondolni mertük volna. 

A bőr a barátod! A szatén- és műbőr cipők nem igazán idomulnak a lábfejhez, így a rövid határidő miatt inkább bőrcipőt válasszunk. 3 nap alatt is hozzá tudjuk szoktatni a lábunkat, elég naponta legalább 5 percre belebújni, és sétálni benne.

heel-budapest
9 fotó megtekintése

Közeleg az ősz!

Hamarosan megjelenik a Heels Budapest őszi kollekciója: a világos színeket egy időre leváltják a sötétebb, bársonyosabb árnyalatok. A kollekció darabjai már előrendelhetőek, és hamarosan a márka showroomjában, a Metropolitan Art of Beauty szalonban is megtekinthetőek! Mindegyik darab Lengyelországban készült a legfinomabb olasz bőrből, a legszigorúbb minőségi feltételek mellett.

heel-budapest

Olvass tovább!