Vibráló színben pompáznak Molnár Nini legújabb táskakreálmányai

2021. október 07.
Letisztult fazonok, lázadó színek jellemzik NINI legújabb táskáit, melyeket ezúttal egy lifestyle kapszulakollekció tesz teljessé.

„Célom, hogy megforduljanak az utcán azok után, akik a kollekció darabjait viselik. És bár egy jó táska önmagában is öltöztet, egyre többször jelenik meg az igény egy teljes lookra, így az idei ősz–téli szezonra egy kapszulakollekciót is készítettünk” – árulja el Molnár Nini, a NINI márka alapítója.

Mivel a brand számára fontos a fenntarthatóság, a kapszulakollekció kizárólag megrendelésre érhető el a NINI Boutiqe-ban és a webshopon. A lokális gyártás és a maradék bőrök kreatív felhasználása szintén a márka fenntarthatóságra törekvését bizonyítják. A kollekciók tervezésében egy elismert olasz pattern maker is segíti Nini munkáját, hogy a táskák időtállóak és jól kihasználhatóak legyenek.

8 fotó megtekintése

„A kollekcióim tervezésekor elsősorban a saját életemből inspirálódom, a saját személyiségem köszön vissza egy-egy darabban. Talán ezért is lettek a táskáim letisztultabbak, elegánsabbak az előző évekhez képest. Azért a lázadó személyiségem is visszaköszön, bár most a fazonok és a kiegészítők helyett inkább a színekben” – mondja a tervező.

9 fotó megtekintése

További információ: ninimolnar.com

Olvass tovább!