Molnár Nini modell új táskáit Éder Krisztián örökítette meg

2017. október 25.
Molnár Nini táskadizájner a tőle megszokott módon, most is egy különleges projekttel állt elő. A Handbag Stories kampány fotóit elsőként a Marie Claire-nek mutatta meg.


„A Handbag Stories inkább kollaboráció, mint kampány. Ez egy közös projekt Éder Krisztián fotóssal, amit már régen szerettünk volna megvalósítani. Mindketten sokat vagyunk külföldön, Krisztián New Yorkban, én pedig általában Londonban és a világ más pontjain népszerűsítem a Nini Molnar brandet”-meséli Nini.

Nyár végén Nini és Krisztián is épp egy időben volt itthon, ekkor jött létre a közös projekt. Azt mondják mindkettőjük számára kihívás és nagy öröm volt.

„Mikor barátok dolgoznak együtt fontos, hogy tudjunk a koncepcióra és a tervezett látványra koncentrálni, amellett, hogy nagyon szórakoztató és vidám hangulat volt mindvégig. Reméljük, hogy a Handbag Stories-nak lesz még folytatása… ”

A vizuális koncepció

Nini és Krisztián régi barátsága inspirálta a közös projektet, ezekhez a közös emlékekhez kapcsolódik a választott helyszín is. A Handbag stories egy játékos, felhőtlen kapcsolatot mesél el. Ezeket az élményeket mosták össze Pálmai Angie művészeti vezetővel és közösen alkották meg a vizuális koncepciót.

„A munka azért is volt örömteli mindenki számára, mert az egész csapat ízlésvilágával kapcsolódni tudott.
Látvány szempontjából fontos volt a helyszín kiválasztása, melyhez családias, hagyományos balatoni hangulatot kerestünk. Ami érdekes ezekben a terekben, hogy a belső interior tervezésében és kivitelezésében dán designerek dolgoztak a 60-as években. Érdekes volt jelen lenni egy ilyen hangulatban, főleg, hogy akkori lámpa, lambéria és beépitett bútorok az aktuális interior trendek inspirációi közé tartoznak.”

Elegancia és extravagancia

A 2017-es téli kollekcióban is a márkára jellemző stíluselemek jelennek meg, mint például az elegancia és az extravagancia ötvözése. A Nini Molnar brand csapata leginkább különleges anyagokkal szeret dolgozni, ezért ebben a kollekcióban is minőségi és természetes anyagokat használtak fel, mint például rattan nád, szőr és fényes metálbőr. A kollekcióban domináló színek a piros, rózsaszín és a földszínek.

„Számomra a piros és a rózsaszín a nőiességet, magabiztosságot tükrözi, míg a földszínek az eleganciát, finomságot képviselik.”

A népszerű Pombag idén egy újragondolt, kissé visszafogottabb verzióba született újjá. „Egy bőrtáskát játékos cserélhető pompommal láttunk el, ami ellensúlyozza a bőrtáskák klasszikus komolyságát. Előtérbe helyeztük a funkcionalitást és megalkottuk a Hold My Heart Baget, egy letisztult, tote vonalú táskát, amit nem féltünk feldobni egy szív alakú fogóval. Ez a táska azonkívül, hogy szemrevaló, tökéletesen illeszkedik egy modern nő mindennapi kellékeihez is.

Szerző: Turbék Ildikó

15 fotó megtekintése