Pink: az idei ősz szokatlan trendszíne

2021. október 26.
Bár a neonrózsaszín egyáltalán nem tartozik a megszokott őszi színek közé, mégis egyre többen választják ezt a feltűnő színt.

Ez az év minden szempontból különc és megismételhetetlen, miért ne lehetne hát az ősz trendszíne is más, mint eddig? A neonrózsaszínt az olyan nagy divatházaknak köszönhetjük, mint a Balenciaga és a Versace, ahol a tervező kreatívok idén őszre nem kértek a megszokottból.

A pink trend egyes számú nagykövete maga Kim Kardashian, aki előszeretettel öltözik tetőtől talpig rózsaszínbe – erről pedig teljes egészében a Balenciaga „tehet”. Legutóbb a Saturday Night Live-ban, ahol tulajdon családját égette be, viselte a neonszínt: először pink bársonykabátban és combig érő csizmában, majd ugyanilyen tónusú dzsekiben jelent meg a kamerák előtt, hogy aztán bársony cicaruhára, kesztyűre, merész csizmára váltson, végül pedig egy rózsaszín vintage ruhával zárja a show-t.

Testvére, Kendall Jenner egy pink Alo Yoga kabátot villantott a minap, de Dua Lipa Instagram-oldalán is jó pár pink szettet láthatunk. Olivia Rodrigo egy vintage Versace ruhában jelent meg a nemrég, amit a divatház 1999-es kollekciójából „lopott”, míg Emily Ratajkowski egy neonrózsaszín selyemruhában mutatta meg magát Olaszországban.

Dua Lipa az idei Grammy-gálán

Olivia Rodrigo az idei MTV Video Music Awardson

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!