Újabb kollab: összeállt Kim Kardashian és a Fendi

2021. október 27.
Kim Kardashian beszáll a divatipar legnagyobbjai közé: brandje, a Skims ugyanis összeállt az olasz Fendi divatházzal.

Bár a neonrózsaszínt villantó reality hős eddig is simán megengedhette magának, hogy a világ legdrágább termékeit viselje, nem elégedett meg ennyivel: egyre felkapottabb brandjét is elkezdte bevezetni a luxus divatáruk piacára, ennek pedig egyik ékes bizonyítéka, hogy Skims márkája és a nemrégiben a Versace márkával kollaboráló Fendi közös kollekciót dobott piacra.

Jöhet a luxus?

Az Fendi x Skims alakformáló ready to wear kapszulakollekció, ami november 9-én debütál, Kim Kardashian és Kim Jones, a divatház kreatív igazgatójának közös alkotása – derül ki a Fendi Instagram-posztjából. A kollekció ötvözi a két brand stíluselemeit, a Skims minimalizmust és a Fendi kényelmét – és persze az árát. A kollekció ugyanis elengedi a Skims megfizethető árfekvését, egy-egy darab több ezer dollárba kerül majd. Egy leggings 1100, egy dzseki 2950, egy ruha 4200 dollárról indul.

Kim Kardashian, aki a tervezés során bevállalta a próbababa szerepét, Instagram-oldalán is bemutatta a közös munka egy-egy darabját – a fotók alá pedig azt írta, hogy a kollaboráció egyesíti a Fendi luxusát és a Skims innovációját.

A divatszakértők izgatottan várják, hogy a közös munka hova vezet, simán megeshet, hogy az 1 milliárd dollár értékű Skims megsokszorozza értékét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fendi (@fendi) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!