3 csodaszép kollekcióval zárja az évet a VIKTORIABOLLA márka – még beszerezhetünk karácsonyra is belőlük

2021. december 17.
Hatalmasat lépett előre a Viktoria Bolla márka, hiszen három kollekciót is bemutatott az elmúlt hónapokban. Mindhárom kollekció egyedülálló, mégis magán viseli Viki márkájának jellegzetes jegyeit. A darabok letisztultak, de hordoznak magukban egy kis csavart is a színek vagy a szabásuk által.

3 új szín

A basic kollekció új színekkel és fazonokkal bővült, melyek tökéletesen kombinálhatók egymással. Viki három színnel egészítette ki a színpalettáját, ezek az Olive, a Sea&Sky és a Red Wine.

A VB basic kényelmes viselet: pihe-puha pulóverek, laza nadrágok és pólók. Könnyen kombinálhatóak és univerzálisak, hiszen egy kabáttal, bakanccsal vagy akár bőrdzsekivel tökéletes megoldást jelentenek olyan modern hercegnőknek, akik szeretik a kényelmes divatot, ami nem korlátozza őket a mindennapi teendőik közben.

A kötött az örök

A COSY AUTUMN kollekció fő inspirációja a kényelem, a melegség és a stílus kombinációja volt. Viki csupa olyan darabot álmodott meg, amik akár otthoni kuckóskor, akár utcai viseletként is megállják a helyüket – ugyanis a megfelelő kiegészítőkkel azonnal vagány és nőies darabokká válnak. Négyféle, minőségi kötött anyagot használt a kollekció megalkotásához, színek tekintetében pedig a földszíneket részesítette előnyben, de gondolt azokra is, akik a merészebb színeket kedvelik. A ruhadarabok bemutatásához ismét valódi, hús-vér nőket kért fel. Minden egyes darab a modellek neveit viseli, ezzel még személyesebbé téve őket.

Pezsgő, Hollywood és karácsony

Viki legújabb ruhái kifejezetten az ünnepi időszakra készültek, melyeket a klasszikus amerikai karácsonyi filmek ihlettek. A Classy Winter kollekció a kockás motívumot dolgozza fel kétféle színvariációban, kiegészítve egy gyönyörű fekete ruhával. Apró csillámszerű applikációi miatt tökéletes választás nemcsak karácsonyra, hanem szilveszterre is. Mindegyik ruha elérhető hosszú és rövid verzióban is!

36 fotó megtekintése

Mindenki hordja, most neked is lehet egy

Az ünnepek előtt Viki bemutat még egy alapdarabot, mégpedig az unisex pulóvert, amit mostantól nem kell majd elcsenni a párunktól!

Olvass tovább!