A borkultúra előtt hajt fejet az új Tomcsányi kollekció

2021. október 31.
A Tomcsanyi AW21/22-es kollekciója a magyar borkultúra előtt tiszteleg, mindezek médiumaként pedig nem más mint buja és sokszínű szőlőábrázolások egyvelege szolgál.

Az elképzelés olyan ábrákban teljesedik ki, mint például a klasszikus, őszi gyümölcs pixellált mintázata, amelyet egy vidéki fogadó csipkefüggönye inspirált, vagy egy szőlőfürtök alkotta pszichedelikus örvénymotívum, amely az ikonikus párducminta alternatívája is lehet. A minták spektruma legalább olyan sokszínű, mint maga az ihletet adó gyümölcs, ezzel tökéletesen illeszkedik a márka megszokott látványvilágába.

A munkafolyamatok síkján is rengeteg párhuzamot fedezhetünk fel a ruhák és a borkészítés között. Ahhoz, hogy létrejöhessen egy személyes, de mégis univerzálisan értékelt tárgy, elengedhetetlen az, hogy munkamegosztáson keresztül mindenki kivegye a részét az elkészítésben.

A hétköznap is könnyen viselhető fazonok, mint például a nadrágkosztümök elérhetőek elegáns és lezser szabásban is, így biztosan mindenki megtalálja a saját életstílusához illő öltözéket. Magát az egész kollekciót áthatja egy bizonyos intellektuális attraktivtás, mely kihangsúlyozza a viselő szellemét, humorát és önbizalmát.

40 fotó megtekintése

Olvass tovább!