Álomszép haute couture kollekciót mutatott be Giambattista Valli

2022. január 27.
A Giambattista Valli a pandémia drámai esetszámai miatt zárt bemutatón mutatta be The Valli Experience névre keresztelt show-ját. Nézd meg videón a látványos bemutatót!

A koronavírus újabb franciaországi hulláma miatt a tervező úgy döntött, lemond a nagyszabású bemutató ötletéről, helyette bepillantást enged a Giambattista Valli különböző világaiba, a divatház valamennyi emeletét megmutatja, hogy bárki megnézhesse, hol születnek a legmesésebb kollekciók – és sokak meglepetésére a bemutatón vegyítette egymással az haute couture és a ready to wear műfaját. „Szeretem, hogy van ebben a kollekcióban valami különcség. Az időtlenségről és a szabálynélküliségről van szó. Arról, hogy spontán, erőfeszítések nélkül viseljük a dolgokat” – nyilatkozta az olasz tervező, aki szerint a kollekció lelkét a párizsi érzékenység adja, amelyben ott van a Rue Cambon illata, és ott van saját minimalista, olykor túlzó és nagyon kidolgozott extravaganciája is.

„Elsősorban inspirálni akarjuk az embereket, legyen szó haute couture-ről, egy darab farmerről vagy kiegészítőről, szertenénk, ha az álomként hatna. Az inspiráció a legfontosabb. Szerintem ez az első dolog, amit a divatnak el kell adnia.”

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

13 fotó megtekintése

Nézd meg videón a bemutatót!

Forrás: Vogue Fotó: IMaxtree

Olvasd el ezt is!