A pillanatot ünnepli a Carolina Herrera legújabb kollekciója

2022. február 23.
Merész színek, bátor szabásminták és töméntelen öröm: a Carolia Herrera 2022-es ready to wear kollekciója nem tud nem elvarázsolni.

„Az ügyfeleink olyan darabokat keresnek, amelyek a pillanatot ünneplik. Az Herrerától a wow-érzést akarják megkapni, a pillanatnak akarnak felöltözni” – mondta Wes Gordon amerikai tervező a Carolina Herrera 2022-es őszi–téli ready to wear kollekciója kapcsán. A kreatív igazgató abból sem csinált titkot, hogy terveit a magabiztos, erős, csupa tűz nő ihlette, akinek egy olyan merész kollekciót álmodott meg, ami nemcsak káprázatosan színes, de érzékien játékos és végtelenül optimista.

herrera divatbemutató

Valamennyi darab – kezdve a blúzoktól a kabátruhákon át egészen a bő szoknyáig –, hozza a Carolina Herrerára jellemző vonalakat, de kap is egy csavart, ami már Wes Gordon kézjegye. A ruhák, bár egyszerű, lineáris szabásúak, valamennyi izgalmas és lendületes karakter: bő részletek, fémes flitterek, hímzett virágok, bohém, tüllmegoldások, ropogós taft anyagok, hatalmas ujjak és a sokat sejtető kivágások keverednek a kökörcsin kékjével, a tűzopál pirosával, a bazsarózsa mély rószaszínjével, a gólyahír sárgájával és a dália erőteljes tónusaival. Divatkritikusok szerint a ‘60-as éveket megidéző kollekció néhány darabja hibátlan választás lenne a közelgő Oscar-gálára is.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

25 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotó: Imaxtree

Olvasd el ezt is!