Juliette Binoche vagány Valentino haute couture-ben vonult

2022. február 15.
Javában tart a Berlinale, amelynek vörös szőnyegén a gyönyörű Juliette Binoche is megmutatta magát.

Február 10-én kezdetét vette a Berlinale, avagy a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, amely nemcsak Európában, de világszerte az egyik legrangosabb filmes esemény, amit 1951 óta, mindig februárban rendeznek meg. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12 hónapban készültek, és a gyártó ország határain kívül még nem találkoztak a közönséggel. A zsűri mindig nemzetközi összeállításban ül össze. A fődíj az Arany Medve, a zsűri különdíja az Ezüst Medve. A medve Berlin szimbóluma.

A Berlinale vörös szőnyegére bár sokan feketében érkeztek, volt néhány üde színű szett is, amin megakadtak a szemek. Az 57 éves Juliette Binoche eddig kétszer is megmutatta magát, méghozzá tetőtől talpig Valentino haute couture-ben. 

A gyönyörű francia színésznő a Both Sides of the Blade című filmje miatt érkezett Berlinbe, amelyben a főszerepet egy házaspár kapja, amely kapcsolatát egy régi barát felbukkanása teszi próbára. A Claire Denis rendezte film annyira erős és fájdalmas, hogy nemcsak a színészeknek volt nagy falat, de a stábot is megviselte a történet.

Juliette Binoche

Juliette Binoche

Juliette Binoche

Juliette Binoche

Forrás: Vogue Fotó: Getty Image

Olvasd el ezt is!