Beyoncé „meztelen” ruháját száz órán át hímezték

2022. április 04.
Beyoncé szinte láthatatlan ruháját Görögország egyik leghíresebb divatházánál tervezték, és több mint száz órán át készítették.

Bár az Oscar-díjátadónak rég vége, az ott viselt ruhák történeteinek nincs. Legutóbb Beyoncé tervezője mesélt arról a sejtelmes Celia Kritharioti szettről, amit az énekesnő a férje szervezte after partyn viselt. A ruha ugyan első ránézésre minimál, annak elkészítése, sőt még a felvétele is komoly erőfeszítésekbe került. A ruhát, pont ahogy Olivia Colman görög ihletésű remekművét, száz órán keresztül hímezték, arra több ezer flittert és gyöngyöt varrtak fel – az énekesnőnek pedig sokszor fel kellett próbálnia ahhoz, hogy a takarás tökéletes legyen.

„Megnyugtató volt, hogy Beyoncé az egyik legjobb csapattal dolgozott együtt, ennek ellenére semmit nem bíztunk a véletlenre” – nyilatkozta Celia Kritharioti, aki Görögország egy legidősebb divatházát vezeti. – Amikor ezt a ruhát terveztem, tényleg elképzeltem, hogy az hogyan mutatna Beyoncén – tette hozzá tervező, aki 2022-es tavaszi–nyári kollekciójába álmodta meg a bátor szettet. Az énekesnő csapata, amint kiszúrta a ruhát a párizsi show-n, meg is rendelte azt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Celia Kritharioti (@celiakritharioti) által megosztott bejegyzés

Nem ez volt az első alkalom, hogy a díva a görög tervező ruhájába bújt. 2019-es tavaszi–nyári kollekciójának egy darabjára is lecsapott már, akkor egy hímzett miniruhát és combig érő csizmát nézett ki magának.

A tervezőt bár gyakran a régi Hollywood inspirálja, Jean Harlow, Mae West és Marilyn Monroe hatalmas ikonjai, abból nem enged, hogy a nő a létező legjobban érezze magát a ruhában. Beyoncé pőre ruhájához hozzáfűzte, az a nőiesség és a szexisség tökéletes kombinációja, a ruha merész és magabiztosságot sugároz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!