Willem Dafoe és a Pet Shop Boys a Calvin Klein új arcai

2022. április 07.
Összeállt a brit Palace gördeszkagyártó cég és az amerikai Calvin Klein, közös kampányukban pedig a főszerepet olyan hírességek kapták, mint Joan Collins, Willem Dafoe, a Pet Shop Boys és Lourdes “Lola” Leon.

Újabb izgalmas kollaborációról szólnak a hírek: két menő brand, a korábban Kirsten Dunstot is megnyerő Calvin Klein x Palace nagyot álmodott, és egy olyan közös kollekciót dobott piacra, amelynek főszereplői olyan hollywoodi legendák, mint Joan Collins és Willem Dafoe, és feltűnik a Pet Shop Boys, Adwoa Aboah, Precious Lee és Lourdes “Lola” Leon modellek, Unknown T rapper és a Palace deszkás csapata. A kollekció nem titkoltan egy szerelmes levél Londonhoz és New Yorkhoz, a Temzéhez és az East Riverhez, abban pedig nemcsak a márka 1994-es ikonikus illata, a CK One bukkan fel, de menő farmerek, kabátok és kosarasmezek is.

„A gördeszkázásban mindig is az volt a nagyszerű, hogy az egy rohadék műfaj – mondta a Palace tervezője, Fergus Purcell tavaly a GQ-nak. – Különösen a ’90-es években. Esztétikailag mindenhonnan lopkodott. Letépte Tommy Hillfigert, 7-Eleven-t, divatmárkákat, bármit. Ez nagyon tetszett nekem, az az elképzelés, hogy valójában nincs hitelesség és nincs valódi tulajdonjoga a dolgoknak.”

A kollekció április 8-tól lesz elérhető, de addig is, íme a videó, amiben Willem Dafoe taxisofőrt alakít:

Forrás: GQ Fotó: Calvin Klein

Olvasd el ezt is!