A PELSO új kollekciója álmaink kalandjára hív

2022. április 16.
A PELSO a benned rejlő kettősség, a vágyódás az ismert és az ismeretlen után, a nélkülözhetetlen klasszikusok a tóparton töltött lassú hétvégékhez, és a „statement” darabok váratlan kalandokhoz.

A PELSO olyan, mint a Balaton: kékeszöld kavalkád Magyarország szívében. A nosztalgia, a természet és a belőlük fakadó inspiráció kimeríthetetlen forrása. Egyet jelent a nyárral a múlt és a jövő generációinak egyaránt. A hely, ahol újra felfedezheted a nyugalomban rejlő kalandokat, és harmóniát lelhetünk a kiszámíthatatlan mindennapokban. Ahová mindig visszatérhetünk, mikor egyszerűen csak szükségünk van arra, hogy kilépjünk a nyüzsgésből. A tökéletes hely hétvégi kiruccanásokhoz, pezsgő partmenti élethez, rózsaszín naplementékhez és egy finom korty borhoz a vitorláson napozva.

pelso-kollekcio-alom-kaland

A PELSO bennünk van

A PELSO SS22 kollekcióját a Balaton sekély partszakaszai és mélységei inspirálták. A kollekció klasszikus színekkel, ikonikus technikákkal és fazonokkal, valamint új, egyedi nyomatokkal tér vissza. Az édesvízi halnyomatok kézzel készített festmények, amelyek digitalizált formában jelennek meg a kollekció egyes darabjain, hogy mindenhova magunkkal vihessünk egy kis szelet Balatont.

Megtalálni a szenvedélyt a jól ismert nyugalomban, az itt és mostban vagy a messzi és kalandokkal teli ismeretlen után vágyódni. Ez a fajta kettősség mindannyiunkban ott él. Mindegy, hogy éppen melyik érzés a dominánsabb bennünk. Az idei nyár az újrakezdés jegyében telik majd, ami soha nem volt még ilyen könnyű.  Minden egyes darab a szabadság egy-egy formáját képviseli. A bennünk rejlő és a minket körülvevő szabadságét, a végtelen lehetőségeket, amelyek olykor váratlan helyről érkeznek. A szabadságét, ami mindenekelőtt elhatározás kérdése.

Fenntarthatóság

A PELSO csapata törődik a vásárlókkal és a környezettel. A tavalyi kollekciótól kezdve egy új, felelősségteljes rendszert vezettek be, melynek keretén belül minden egyes darabot megrendelésre készítenek el, annak érdekében, hogy elkerüljék a túlfogyasztást és a túltermelést. Egy nagyszerű magyarországi csapattal dolgoznak együtt a ruhák megtervezésén és elkészítésén. A gyártás annál a budapesti varrodánál történik, amellyel megalakulásuk óta dolgoznak, a prémium alapanyagok pedig Olaszországból érkeznek. Egyre több termék készül ECONYL®-ból, azaz regenerált nejlonból, amik végül olyan kiváló minőségű, kényelmes darabok lesznek, amelyekre mindig számíthatunk.

10 fotó megtekintése

Kampány kreditek:

Fotós: @marton_kecskes

Modell: @jordan_rand, Elite Model

Smink & Haj: @paulofonte_makehair

Videó: @ft_wolfe

Kampány producer: @kingakeresztes

Akvarell művész: @lilla.schuch.watercolors

Ékszer: @themamakin

Kalap: @vecseimilinery

Olvass tovább!