Az AGNESKOVACS legújabb táskái a karrier és a magánélet között egyensúlyozó nőknek készültek

2022. május 14.
Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik. Azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között, vagyis a munkája és a családja között megtalálja a balanszot.

Az AGNESKOVACS-nő, aki számára a kollekció is készült, helyt áll mindkét szerepben. Karrierjében és családja körében is örömmel teljesedik ki, még akkor is, ha gyakran küzdelmes az egyensúly megtalálása. Amikor viszont megvalósul a balansz, megteremti azt az elégedettséget, amelyben helyén érezheti magát. Ezt a párhuzamos szerepek közötti egyensúly keresést jelképezik a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek rá. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüstrészletek aszimmetriája felidézi a balansz kialakulás előtti pillanatnyi, bizonytalan állapotot.

A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis balanszba hozhatók – ezt üzeni a kollekció, amelynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézi táskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

Az AGNESKOVACS-nő életében helyet kap a család mellett a karrier is. A vágyott egyensúly megteremtéséhez pedig a kifinomult dizájn és praktikus kialakítás kettősével járulnak hozzá a kollekció darabjai. A WOMAN BALANCE táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.

agneskovacs-taska-karrier-maganenelet-egyensuly-no
6 fotó megtekintése

Kreditek:

Fotó: Oleg Borisuk

Modell: Horváth Hilda / Sparkling Models

Stylist: Kiss Márk

Smink: Hajdú Zsófi

Olvass tovább!