Így öltöztet egy okosóra: öt exkluzív outfit, amit az eszköz tesz még stílusosabbá!

2022. június 12.
Csalár Bence, az Év Divatbloggere magyar tervezők ruháival és egy okosóramodellel mutatta meg, milyen izgalmas lehetőségeket rejt egy okoseszköz, ha az öltözködésünkről van szó. A divatszakértő okosóra-bemutató alkalmából készült lookbookja öt szetten keresztül nyújt inspirációt arra, miként lehet egy okosóra stílusos kiegészítő akár elegáns viselet részeként, akár a hétköznapok során.

Van egy dolog, ami soha nem megy ki a divatból: az elegancia, és nincs ez másképp az órák esetében sem. A klasszikus óradizájn és az okosfunkciók fúziója előrevetíti a jövőt, amelyet már a magyarok is felismertek: egy reprezentatív kutatás válaszadóinak több mint kétharmada értett egyet azzal, hogy a következő évtizedekben a hagyományos órák helyét átveszik az okosórák. Ugyanakkor nem kell lemondanunk a variálhatóság és a stílusválasztás szabadságáról sem: ha okosóránk cserélhető szíjjal és személyre szabható számlappal rendelkezik, akár elegáns, akár laza, sportos outfit mellett döntünk, az óránk stílusa és a szettünk mindig harmóniában lehet egymással.

Így viseld az okosórádat: 5 összeállítás az Év divatbloggerétől

Az okosóra sokoldalúsága ugyanakkor ennél sokkal többet jelent. Ezt Csalár Bence, az Év divatbloggere által összeállított kompozíciók illusztrálják, amelyek a Huawei WATCH GT 3 Pro divatbemutatóján vonultak fel. A divatszakértő a szettek koncepciójáról elmondta:

„Minden szettet hazai alkotók munkáival igyekeztem összeállítani, valamint olyan időtálló, minőségi kreációkkal, melyek amellett, hogy passzolnak az óra stílusához, szintén hosszú időn át társaink lehetnek a különlegesebb alkalmakkor vagy épp a hétköznapokon. Fontos, hogy mindegyik összeállítás a 21. századi elegancia más-más olvasatát reprezentálja, ezzel is bemutatva, hogy az elegancia és kifinomultság klasszikus értelemben vett megközelítése mellett egészen friss és modern alternatívák és léteznek.”

Könnyen varázsolhatunk extravagáns megjelenést, ha egy klasszikus fekete ruhát feldobunk egy kesztyűvel, és azon viseljük az órát. A kesztyű és az óra duója rendkívül különlegessé teszi az összhatást, a bomberdzseki pedig még modernebbé teszi az outfitet.

2 fotó megtekintése

Ruha, kesztyű, bomberdzseki – THEFOUR, óra: Huawei WATCH GT3 Pro

A modern férfiak ruhatárában egyre több sportos elem keveredik az elegáns darabokkal. Ezek a klasszikus ruhadarabok remekül megidézik mindazt, ahogyan egy fiatalos és stílusos férfi felöltözhet 2022-ben.

2 fotó megtekintése

Bőrdzseki, farmer, öv: GAS Jeans, óra: Huawei WATCH GT 3 Pro

A harmadik összeállítás a legfiatalabb generációt szólítja meg. Az egyszerű, letisztult darabok egy vagány kockás dzsekivel társítva kiválóan érzékeltetik a réteges öltözködésben rejlő lehetőségeket.

2 fotó megtekintése

Dzseki: DÜSK Budapest, farmer, ing: GAS Jeans, óra: Huawei WATCH GT 3 Pro

Talán nem is gondolnánk, hogy egy merész színű és fazonú ruhához milyen elképesztően jó kiegészítő lehet egy okosóra, felülírva megannyi szabályt. Nemcsak a sportosabb, hétköznapi darabokat, hanem az elegáns, alkalmi viseletet is stílusosabbá teszi.

3 fotó megtekintése

Ruha: Daalarna, fülbevaló: Eva Remenyi Jewelry, óra: Huawei WATCH GT 3 Pro

Az estélyi ruhákra is igaz a mondás: az óra öltöztet. És nemcsak öltöztet, hanem egyediséget is kölcsönöz viselőjének egy-egy jól megválasztott összeállítás részeként.

Ruha és fülbevaló: Györök Bori, óra: Huawei WATCH GT 3 Pro

Az egészségben is partner

Az Huawei WATCH GT 3 Pro ugyanakkor nemcsak az öltözékünket dobja fel, segítségével az egészségügyi adatok mellett nyomon követhetjük a megtett lépéseink számát vagy alvásmintázatunkat is, több mint száz edzésmódja között pedig megtalálható akár a szabadmerülés vagy golf funkció is. Ha pedig futóedzésről van szó, elemzi többek között a sebességet, a szívritmust és a megtett távolságot is.

A modelleket a Visage Models Hungary biztosította, a sminkért Batki Lilla és asszisztense felelt, míg a frizurákat YiCheng Jinek köszönhetjük.

Olvass tovább!