Madonna lánya elképesztően szexi a legújabb Mugler videóban

2022. június 13.
Szexi, pikáns, dögös: a Mugler 2022-es tavaszi–nyári kampányára még keressük a megfelelő jelzőt.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Mugler a női idomok egyik legnagyobb rajongója, a legújabb kollekció azonban minden képzeletet felülmúl. Casey Cadwallader, a divatház kreatív igazgatója nemcsak a szexi szabásmintákat tartotta meg, de visszatért a videó műfajához is, amihez olyan nagy neveket tudott megnyerni, mint a nemrég a Calvin Kleinnek modellkedő Lourdes Lola Leon, Megan Thee Stallion, Chloë Sevigny, Amber Valletta, Shalom Harlow, Bella Hadid, Adut Akech vagy épp Dominique Jackson.

Bella hadid

A kreatív csapat alapötlete, hogy barátnőket hozzon össze, telitalálatnak bizonyult, ez ugyanis különleges dinamikát kölcsönzött a forgatásnak, aminek végeredménye egyszerre lett vagány, merész, pikáns és erős. A filmet a szabadban, a Paramount Studios környékén és Los Angeles utcáin forgatták, abban pedig központi szerepet kapott a mozgás. Ebben Traci Young-Byron mozgóképrendező segítségét kérték, aki nemcsak a divathoz ért, de a mozgáskultúrához is.

Lurdes

Ami a kollekciót illeti, a ‘90-es évekhez nyúlt vissza, csurig van áttetsző elemekkel, az egyes darabokat pedig úgy álmodták meg, hogy azok valamennyi testalkaton hibátlanul mutassanak. „A csapat rengeteget dolgozott ezen. A modelljeink gömbölydedek, ezt pedig már a tervezés pillanatban észben tartottuk” – nyilatkozta a tervező, aki szerint egészen elképesztő, ahogy a formás nők a Mugler ruhákat viselni tudják.

Nézd meg a videót!

Forrás: Vogue Fotók: Mugler

Olvasd el ezt is!