Diana hercegnő legvagányabb nyári szettjei, amiket ma is bármikor felvennénk

2022. július 01.
Mutatjuk Diana hercegnő legszuperebb nyári összeállításait, amik 2022-ben is abszolút trendinek számítanak!

A tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnőt mindig nagy csodálat övezte, amiben része volt annak is, hogy nagyon adott a megjelenésére. Tulajdonképpen bármelyik szettjét szívesen felvennénk, annak ellenére, hogy több évtizeddel ezelőtt voltak kaphatóak.

Diana hercegnő fürdőruhában

A Katalin hercegnőt és Meghan Marklet is gyakran inspiráló Diana már kiskamaszként is ráérzett arra, milyen az időtálló divat: 1971-ben Itchenor városában járt, ahol törtfehér ruhájához egy szimpla fekete kalapot választott a lenyűgöző összhatás kedvéért. Bármelyik mostani fesztiválon megállná a helyét ez a szett.

Diana hercegnő

1987-be kell visszarepülnünk az időbe, ha tudni szeretnénk, hol tűnt fel Diana hercegnő ebben a sportosan elegáns szettben: Balmoralban – itt található a királyi család nyári rezidenciája – vette fel ezt a ma is trendi, hosszában csíkos nadrágot és a húzott ujjú, mellén gombos pólót, miközben Harry herceggel játszott a Dee folyó partján.

Ezt a szettet 1988-ban viselte a hercegnő egy thaiföldi látogatás során Bangkokban: egy széles derékberakással feldobott fehér ceruzaszoknyába bújt, amihez apró mintás rövid ujjú blúzt választott. Zöld öve épp az idei nyár divatszínében pompázik!

Ezt a rafinált szabásvonalú, ujjatlan fehér ruhát 1995-ben öltötte magára egy jótékonysági koncertre tartva, amit az olaszországi Modenában rendeztek. Az benne a nagyszerű, hogy elegánsabb kiegészítőkkel akár egy gálavacsorán is megállja a helyét, de ha lazábbra veszed a figurát, egy sima nyári sétához is szuper lenne!

Nem sokkal a halála előtt, 1997 nyarán készült Diana hercegnőről ez a kép, amikor Franciaországban vakációzott. Egy neonzöld és lila színátmenetes fürdőruhát viselt, amihez azonos árnyalatú, tökéletesen passzoló strandkendőt választott. Idén is stílusosan csobbanhatna ebben a szettben!

Diana hercegnő

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?