Sztárok, akiknek brutál jól áll az idei nyár színe, az élénkzöld

2022. június 12.
Az év legmelegebb hónapjainak trendjét természetesen nem más indította el a sztárvilágban, mint az Egyesült Királyság leendő királyának felesége, Katalin hercegné.

Köztudott, hogy minden évszakban más és más árnyalatok hódítanak a divatiparban, ráadásul ezek a trendek minden évben megváltoznak – a hírességek pedig általában az elsők között csatlakoznak az új hullámokhoz. 2022 nyári sikkjének egyik úttörője például (nem túl meglepő módon) nem más, mint az Egyesült Királyság leendő királynéja, Katalin hercegné, aki március végén a karibi körútjukon már előrevetítette, melyik szín fog tarolni idén a legforróbb hónapokban. Az emlegetett árnyalat nem más, mint a Kelly green, vagyis az élénkzöld, aminek máris számtalan rajongója akad a sztárok körében.

Katalin hercegné 2022 márciusában (Fotó: Karwai Tang/

A Grammy-díjas amerikai énekes és dalszerző, Kacey Musgraves például a Met-gála after party eseményére döntött a legfrissebb trend mellett.

Kacey Musgraves

Sőt, a James Bond: A holnap markában sztárja, Michelle Yeoh is hozzá hasonlóan választotta ki a szettjét a Met-gálára.

Michelle Yeoh

De nem maradhat ki a felsorolásból Rebel Wilson sem, aki az utóbbi hónapokban kifejezetten szívesen hord élénk színű modelleket.

Rebel Wilson

Mindy Kaling pedig bebizonyította, hogy az élénkzöld tökéletesen passzol a neonsárgához.

Mindy Kaling

Ahogy A Bridgerton családban az általa alakított Lady Whistledown, úgy Nicola Coughlan is mindig elsők között értesül a legfrissebb hírekről, mondjuk arról, hogy a Kelly green a legnépszerűbb ruhaárnyalat.

Nicola Coughlan

Forrás: People Fotó: Getty Images

Szerezz be egy trendi táskát is a nyárra!