Az AERON bemutatta az új termékvonalát, a ZERO-t

2022. július 19.
Bemutatta új, ZERO névre keresztelt innovatív termékvonalát az Áron Eszter által alapított AERON divatmárka, melynek darabjai Magyarországon egyedülálló módon, egy új technológiának köszönhetően anyagfelesleg nélkül készülnek el.

A nemzetközi divatnaptárnak megfelelően július 11-én nem csupán a 2022-es Pre-fall kollekció debütált az AERON weboldalán, hanem a márka új alapdarabokra fókuszáló vonala, a ZERO is.

Egy kis ízelítő a Pre-fall kollekcióból:

aeron_prefall2022

aeron_prefall2022

aeron_prefall2022

A kollekció újdonsága, hogy a ZERO vonal bordázott-kötött alapdarabjai egytől egyig WholeGarment© technológiával készülnek Shima Seiki kötőgépeken. A hagyományos kötőgépekkel ellentétben az innovatív technológiát használó gép kevesebb energiát használ fel a gyártás során, de igazi különlegessége, hogy a ruhadarabok nem különálló elemekből készülnek, amelyeket később egyenként állítanak össze, hanem egy 3D nyomtatóhoz hasonlóan, egyetlen háromdimenziós darabból, varrásszélek nélkül kerülnek gyártásra. Ennek köszönhetően kizárólag annyi fonalat használ fel a márka, amennyi egy adott darab előállításához szükséges, így kerülve el az anyagfelesleg felhalmozódását.

aeron-zero

aeron-zero

aeron-zero

aeron-zero

aeron-zero

A ZERO vonalba tartozó kötött nadrágok, felsők és ruhák XXS-től XXL-es méretig érhetőek el a márka új hitvallásához igazodva, amely bátran ünnepli a nőiesség megtestesülésének valamennyi formáját. Az új kollekció darabjai már elérhetőek a márka megújult weboldalán, de az AERON újdonságaival az augusztus 29. és szeptember 4. között megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Week során is találkozhatunk.

Ezt is nézd meg!