Az AERON bemutatta az új termékvonalát, a ZERO-t

2022. július 19. |

Bemutatta új, ZERO névre keresztelt innovatív termékvonalát az Áron Eszter által alapított AERON divatmárka, melynek darabjai Magyarországon egyedülálló módon, egy új technológiának köszönhetően anyagfelesleg nélkül készülnek el.

A nemzetközi divatnaptárnak megfelelően július 11-én nem csupán a 2022-es Pre-fall kollekció debütált az AERON weboldalán, hanem a márka új alapdarabokra fókuszáló vonala, a ZERO is.

Egy kis ízelítő a Pre-fall kollekcióból:

A kollekció újdonsága, hogy a ZERO vonal bordázott-kötött alapdarabjai egytől egyig WholeGarment© technológiával készülnek Shima Seiki kötőgépeken. A hagyományos kötőgépekkel ellentétben az innovatív technológiát használó gép kevesebb energiát használ fel a gyártás során, de igazi különlegessége, hogy a ruhadarabok nem különálló elemekből készülnek, amelyeket később egyenként állítanak össze, hanem egy 3D nyomtatóhoz hasonlóan, egyetlen háromdimenziós darabból, varrásszélek nélkül kerülnek gyártásra. Ennek köszönhetően kizárólag annyi fonalat használ fel a márka, amennyi egy adott darab előállításához szükséges, így kerülve el az anyagfelesleg felhalmozódását.

A ZERO vonalba tartozó kötött nadrágok, felsők és ruhák XXS-től XXL-es méretig érhetőek el a márka új hitvallásához igazodva, amely bátran ünnepli a nőiesség megtestesülésének valamennyi formáját. Az új kollekció darabjai már elérhetőek a márka megújult weboldalán, de az AERON újdonságaival az augusztus 29. és szeptember 4. között megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Week során is találkozhatunk.

Ezt is nézd meg!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat