Katalin hercegné az édesanyja, Carole Middleton stílusikonja (is)

2022. július 30.
Azt mondják, az alma nem esik messze a fájától, ám Katalin és Carole esetében éppen fordítva igaz ez az állítás - már ami az öltözködésüket illeti.

Bár hivatalos felmérés természetesen nem készült a kérdésben, mégis tagadhatatlan, hogy Katalin hercegné minden idők egyik legstílusosabb előkelősége a királyi családok történetében. Vilmos herceg feleségének minden nyilvános megjelenésének híre futótűzként terjed, és az általa viselt ruhákat percek alatt elkapkodják a boltokból – ugyanis Katalain sokszor olyan, bárki számára elérhető márkák kínálatából választ, mint a ZARA.

Katalin hercegnő ZARA ruhában

Katalin hercegnő ZARA ruhában

A hercegné öltözködését egyébként számtalan alkalommal férje édesanyjának, a néhai Dianának a gardróbja inspirálja – és Katalin gyakran kölcsönvesz egy darabot Lady Di ékszerkollekciójából is. Nos, talán feltételezhetnénk, hogy a saját édesanyja esetleg rossz néven veszi, hogy nem az ő stílusát követi, ám ez nem is állhatna távolabb a valóságtól, hiszen Carole Middleton évek óta a lányától vesz divatleckéket. Sőt egyre jobban hasonlítanak egymásra a megjelenésükben – akár még a frizurájukat illetően is.

Épp az ellenkezője, mint egykor

Egyszóval fordult a kocka: míg kislányként Katalin is biztosan szívesen próbálgatta az anyukája ruháit, addig mára ennek épp az ellenkezője igaz. Ráadásul a hírek szerint még a fodrászuk is ugyanaz! A végeredmény pedig lenyűgöző, mivel Middletonék így bebizonyították, hogy a divat valóban kortalan, és a hatodik X felett is bátran kiléphetünk a komfortzónánkból, ami az öltözködést illeti.

És ha ezt megtesszük, miért ne lehetne a saját lányunk az ikonunk? Katalin ugyanis az utóbbi években a királynéi szerepre való felkészülés közben rátalált a stílusára, amit már-már a tökéletességig fejlesztett – sokan egyetértenek abban, hogy igazán üdítő látvány, amint visszatükröződik a személyisége egy része abban a nőben, aki felnevelte őt.

Úgyhogy, nem véletlen az sem, ha úgy érezted, láttad már valahol az a rózsaszín Me+Em modellt, amiben Carole Middletont lencsevégre kapták 2022 júniusában, mivel ez pontosan az a darab, amit Katalin éppen egy évvel korábban viselt Edinburgh-ben.

Carole Middleton és Katalin hercegné

A Wimbledon teniszbajnokság harmadik napján pedig egy olyan lenyűgöző kék topáz nyakláncot vett fel Carole, amit már Katalinon is láthattunk – hiszen Kiki McDonough a kedvenc ékszer tervezője.

Carole Middleton és Katalin hercegné

Ráadásul Katalin kedvenc Breton felsőjén is osztoznak.

Carole Middleton és Katalin hercegné

Kate húga, Pippa esküvőjén pedig Carole egy olyan kabátruhában jelent meg, ami úgyszintén kísértetiesen ismerős volt a királyi család követőinek.

Carole Middleton és Katalin hercegné

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Még több inspiráló szett Katalintól: