Könnyed nyári ruhák Katalin hercegnétől, amelyekből inspirálódhatsz a szezonra

2022. június 22.
Sokan egyetértenek abban, hogy Katalin hercegné az egyik leginspirálóbb személy a királyi család történetében, hiszen amellett, hogy minden figyelmét a családjának szenteli, kiáll a számára fontos ügyek mellett és csak úgy mellesleg fantasztikus a stílusérzéke.

Nyílt titok, hogy a brit királyi család nőtagjainak számtalan szabályt be kell tartaniuk az öltözködést illetően, így egyáltalán nincs egyszerű dolguk, ha ki kell választaniuk a ruhájukat egy nyilvános eseményre. Katalin hercegné azonban még a szigorú keretek között is rátalált a stílusára, sőt, évek óta nők ezreit inspirálja a választásaival – akárcsak férjének édesanyja, Diana. Ráadásul Katalin gardróbjában egyáltalán nemcsak híres divattervezők modelljei lógnak, hanem olyan márkák darabjai is, amelyek bárki számára elérhetőek.

Katalin hercegné

Egy biztos, ha Vilmos felesége megjelenik valahol, pár órán belül a címlapokra kerül, hogy mit viselt éppen és azt gyorsan el is kapkodják a boltokból. Na persze az estélyi ruháira kevésbé van szükségünk, de a hétköznapokon viselhető, nyári modelljeiből bárki ihletet nyerhet, hiszen ilyenkor ő is a könnyű, lazán elegáns darabokat részesíti előnyben. Úgyhogy, ha éppen fel szeretnéd frissíteni a gardróbodat a legforróbb hónapokra, Katalin hercegnéhez bátran fordulhatsz divattippekért.

Köztudott, hogy Anglia leendő királynéja imád kertészkedni, a virágok iránti szeretet pedig olyan erős, hogy az elmúlt években számtalanszor ilyen mintázatú ruhákat hordott a nyári hőségben. Az egyik legjobb választása az a puffos ujjú lila darab, anelyben 2020 júniusában fotózták le. Ezt valóban akármelyikünk felvehetné munkába, baráti találkozóra, de akár randevúra is – ráadásul a szabása miatt bárki komfortosan érezheti magát benne.

Katalin hercegné

Persze szavazhatsz a kicsit feltűnőbb, nem annyira hétköznapi mintákra is, ahogyan azt néha Katalin is teszi.

Katalin hercegné

Ha egy kicsit elegánsabban kell felöltöznöd (például egy kiállításmegnyitóra, vagy egy nyári színdarabra), akkor jól jöhet egy ahhoz hasonló modell, mint amit Katalin viselt Wimbledonban 2019-ben.

Katalin hercegné

Ugyan a brit királyi család nőtagjai hivatalosan nem vehetnének fel semmi olyat, amiből kivillan a válluk, a hőségben azért még Katalin is kibújt egy kicsit a szabályok alól – méghozzá egy olyan ruha segítségével, amivel bárhol a figyelem középpontjába kerülhetünk mi is…

Katalin hercegné

Ha pedig a vízpartra készülsz, akkor érdemes egy pillantást vetned erre a darabra!

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images

Katalin a kedvenc ruháit többször is felveszi: