Katalin hercegné újra elővette kedvenc Alexander McQueen ruháját

2022. április 27.
Katalin hercegné számára nem derogál, hogy ugyanazt a ruhát többször is felvegye. Legutóbb ruhatára egy régi darabjában mutatkozott.

A 40 éves Katalin hercegné egy, sokak számára talán ismerős szettben jelent meg a nyilvánosság előtt az első világháború áldozataiért való megemlékezésen. Az ANZAC-nap (Australian and New Zealand Army Corps) a gallipoli csata kezdetének évfordulója. 1915. április 25-én Törökországban több ezer katona szállt partra, hogy a britek vezette szövetséges haderőben harcoljon a törökök ellen.

Cambridge hercegnője, aki nemrégiben James Bond lánynak öltözött, a Westminster Abbeyben tartott eseményen fehér összeállításban jelent meg: egy Alexander McQueen tervezte ruhát, hozzá illő magassarkú cipőt és egy látványos, tiara-szerű hajpántot viselt. A Katalin-rajongók számára a fehér ruha ismerős lehet, a hercegné, aki előszeretettel veszi elő régi ruháit, ezt viselte lánya keresztelőjén 2015-ben.

Az elöl gombos, hosszú ujjú, galléros kialakítású, piros virággal díszített összeállításához néhai anyósa gyöngy fülbevalóit, és egy lélegzetelállítóan szép, letisztult, Jane Taylor kalaptervező által megálmodott hajpántot viselt.

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Forrás: Purewow Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!