Rövidnadrágok, amelyek minden testalkaton jól állnak

2022. augusztus 14.
Érdemes megtalálnod azt a modellt, amiben komfortosan érzed magad, mert ezt a ruhadarabot még ősszel is gyakran hordhatod - sőt, akár még télen is, harisnyával. Segítünk kiválasztani azt, amiben nem kell feszengened.
Rövidnadrág

Bár az augusztus hónap sajnos már a végéhez közeledik, a vénasszonyok nyarának hála valószínűleg még szeptemberben is szükségünk lehet a rövidnadrágokra. Úgyhogy még most sem késő, hogy beszerezz néhány darabot, amelyekben – amellett, hogy könnyebben elviseled a hőséget – magabiztosan érezheted magad. Szerencsére számtalan olyan modell akad a boltok és a webáruházak kínálatában, amelyek minden testalkaton remekül állnak.

Egyszóval, egyáltalán nem kell amiatt aggódnod, hogy kényelmetlenül feszengsz majd bennük. A titok persze a rövidnadrágok szabásában és anyagában rejlik, mi pedig összeállítottunk egy képzeletbeli bevásárlólistát a jolly joker modellekről. Ráadásul ezek a darabok tökéletes elemei lehetnek a kapszulagardróbodnak is, hiszen tulajdonképpen bármilyen alkalomra felveheted – mindössze a kiegészítőket kell variálnod hozzá.

ZARA nadrág

ZARA 8995 Ft

ZARA nadrág

ZARA 9995 Ft

MANGO nadrág

MANGO 9995 Ft

Tommy Hilfiger nadrág

Tommy Hilfiger 119,90 €

C&A nadrág

C&A 9,99 €

H&M nadrág

H&M 3995 Ft

Fotó: Getty Images