2022-es nyári cipőtrendek – egyenesen a kifutóról

2022. június 29.
Papucs, szandál – a nyár kötelező kiegészítői. Pedig ezen a nyáron a tervezők sokkal több változatot vonultattak fel a kifutókon.

Ezen a nyáron sokkal szabadabban értelmezhetjük a trendeket, ha figyelembe vesszük azt is, milyen lábbeliket álmodtak meg a legnagyobb tervezők a kifutókra. A chunky szandálok és a klumpák hódítása mellett 2022 nyarán választhatjuk Hailey Bieber kedvenc, magas sarkú vászonpapucsát is favoritunknak. Ha pedig még ezen felül is színesítenénk a saját kollekciónkat, akkor a legnagyobb tervezők lábbelijeit is érdemes szemügyre vennünk.

Öveket becsatolni

A pántos szandálok sosem mennek ki a divatból. Ne gondold, hogy csak alkalmi ruhához tökéletes választás. Ugyanúgy viselheted farmernadrággal vagy egy bermudanadrággal is. Ha bírod a magas sarkakat, ez a legjobb választás.

ROKH, Oscar de la Renta, Christopher John Rogers

Bújj bele!

A nyár cipőinek sorát egy kényelmes, ugyanakkor elegáns, bebújós, úgynevezett mule stílusú cipővel is gazdagíthatod. Rengeteg színben, fazonban és formában hódít ezen a nyáron, könnyen megtalálod a személyiségedhez leginkább passzoló verziót.

No. 21, Gucci, Jil Sander

Egy jó fogás

Ha a kényelem sokkal fontosabb számodra, a legújabb trendek rád is gondoltak. A halászszandálnak vagy fischermann szandálnak nevezett lábbeli elképesztően kényelmes, ugyanakkor most nagyon trendi is. Neked is elsőre a gyerekkorod jut eszedbe? Nem baj, szeretjük a retrót is! Ha a hagyományos bőr válozat mellett döntesz, kombináld szellős pamutruhával, de szaténnal is kiválóan működik.

 

Max Mara, Rachel Comey, Erdem

Platform mindörökké

Ha nem félsz a magasságtól, a platformcipőről jó ha tudod, hogy még mindig nyerő választás. Lehet, hogy már sosem megy ki a divatból, csak szezonról szezonra egy kicsit módosul, alakul.

 

Versace, Acne Studios, Chanel

Papucsmánia

Nem telhet el nyár anélkül, hogy ne szerezz be egy új papucsot. Persze sok a tavalyiak közül sem ment ki a divatból, de azért érdemes szétnézni, hiszen a melegben a legkényelmeseb megoldás egy papucs, ami persze lehet totálisan elegáns is.

 

Adam Lippes, Stella McCartney, Chloé

Fotó és forrás: Marie Claire US

Olvass tovább!