Ez az egyszerű top a szupermodellek kedvence

2022. szeptember 06.
A meglepően egyszerű, de állítólag nagyon kényelmes topot imádják a szupermodellek – de akár mi is megrendelhetjük magunknak.

Bella Hadid, Gigi Hadid, Elsa Hosk, Nina Agdal – néhány név azok közül a szupermodellek közül, akiken a divatszakértők kiszúrták az ominózus felsőt. Az egyszerű, bordázott anyagú atlétát a WSLY márka gyártja, és a darab annyira népszerű, hogy állítólag 45 másodpercenként eladnak belőle egyet.

bella-hadid-gigi-hadid-atleta-top-divat

A modellek és a stylistok a változatos viselési opciókra, a kényelmes fazonra és a jó anyagra esküsznek, bár azt egyelőre még senki nem árulta el, hogy miben különbözik ez a felső a kismillió hasonló darabtól. A Rivington névre keresztelt atléta két fazonban, egy hosszabb és egy cropped verzióban kapható, és az ára egyébként nem mondható csillagászatinak: a hosszabb, drágább változat 68 dollárba, azaz nagyjából 28 000 forintba kerül, míg a crop fazont már 58 dollárért (23 000 forint) megvehetjük.

A virális felsők a stylistok szerint egyszerű farmernadrágokkal, de akár csinosabb szoknyákkal is jól kombinálhatóak, kellő tartásuk van ahhoz, hogy melltartó nélkül is viselhessük őket, jó minőségű anyaguk pedig még a forró napokon is kényelmes viseletet biztosít. A basic darabokat fekete és fehér színekben is megvásárolhatjuk (például ITT), de érdemes sietni, mert a nagy hype-nak köszönhetően elég gyorsan fogy a készlet.

A(opens in new tab)aAzAz már tényleg csak a hab a tortán, hogy az atléták fenntarthatóak is: 97 százalékban tencelből készültek, ami az elmúlt évek egyik legkedveltebb környezetbarát anyaga.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!