Vera Wang küldött varrógépet a 9 éves divattervezőnek

2022. augusztus 14.
A tehetséges kislány saját maga varrja a ruháit. Kaia Aragon 2021 novemberében kezdett ruhákat készíteni magának, és arról álmodik, hogy egyszer valódi divattervező legyen belőle.

Míg vannak, akik sokáig keresik, mi az, amit valóban csinálni szeretnének az életben, mások egészen korán rátalálnak a szenvedélyükre. A coloradói általános iskolás, Kaia Aragon is utóbbiak közé tartozik. A 9 éves kislány azzal robbant be a közösségi oldalakon, hogy saját maga tervezi és varrja a ruháit. A kreációi olyan jól sikerültek, hogy maga Vera Wang, a legendás divattervező küldött neki egy varrógépet. Kaia Aragon 2021 novemberében kezdett ruhákat készíteni magának, és arról álmodik, hogy egyszer valódi divattervező legyen belőle. 

vera-wang-varrogep-gyerek-divattervezo

A kislány az Instagram-oldalán osztja meg az egyre növekvő kollekciójáról a fotókat, melyeket saját maga mutat be. Ezek között látványos, csillogó anyagból készült alkalmi ruhától a kényelmes, hétköznapi felsőkön át az edzőszettekig mindent megtalálunk. „Sok helyről inspirálódom, minden tervhez más adja az ötletet – mondta Kaia. – Az egyetlen, ami mindig ugyanaz, hogy nagyon puha és kényelmes anyagot használok a ruhákhoz.”

vera-wang-varrogep-gyerek-divattervezo

Kaia számára a kényelem nagyon nagy hajtóerő, azért is kezdett saját magának ruhákat varrni, mert nem volt elégedett a korosztályának gyártott, boltban kapható darabokkal. „Nagyon szeretek varrni, mert azok a csinos ruhák, amiket a kislányoknak a boltokban árulnak, általában nagyon kemény, merev anyagból készülnek és kényelmetlenek – mondta. – A saját ruháimmal mindig szuperdivatos lehetek, de nagyon kényelmes is. Elmehetek úgy egy zsúrra, hogy utána nem kell átöltöznöm, ha biciklizni akarok a parkban.”

vera-wang-varrogep-gyerek-divattervezo

Bár számos ruhát varrt már, Kaia kedvence az opálosan csillogó halványrózsaszín ruha. „Ez a kedvencem. Egy fehér szaténruhából varrtam, és én festettem be kézzel.”

vera-wang-varrogep-gyerek-divattervezo

Forrás: My Modern Met Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!