A zebra az új leopárd! Így hordd a szezon kedvenc állatmintáját

2022. szeptember 14.
Hódít a zebraminta, ruhákon, cipőkön, kiegészítőkön is visszaköszön a látványos csíkozás.

Abban nincs különösebb újdonság, hogy az ősz beköszöntével előtérbe kerülnek az állatminták, ám visszatekintve a nyári divatra azt láthatjuk, hogy valójában el sem tűntek. A krokodil, kígyó és leopárd mellé pedig felsorakozott a zebra is, melynek csíkozása hol a fekete-fehér ruhák szerelmeseit bűvölte el, hogy az egzotikum után vágyakozókat.

zebramintás ruhák - street style

Nincs ez másként az őszi–téli szezonban sem, zebramintás ruhát hordani sikk, és egyre jobban az lesz, miként az időjárás komorrá válik, és vágyni fogjuk az izgalmas, „kicsit más” részleteket az öltözködésünkben is.

Hogy mennyire vállalod be a zebramintát, erősen korrelál azzal, mennyire szereted a különleges darabokat, hisz egy fikarcnyival sem marad el látványban a leopárdmintától. Egyrészes ruhákon kifejezetten mutatós, a klasszikus fazonok pedig szépen szelídítik a nagyvadat.

Mindazonáltal ha talpig zebramintába bújni sok neked, jó választás lehet egy szoknya vagy nadrág, aminek látványát tompíthatod fekete felsővel, de az is jó ötlet, ha csak egy-egy kiegészítő erejéig vállalod be.

Mutatunk mi is pár ötletet rá, hol szerezhetsz be zebramintás cuccokat, ám mindez csak a jéghegy csúcsa, nézelődj bátran, nincs hiány állatmintákból.

Marc Cain Sports – Van Graaf 89 990 Ft

Kazar 159,99 €

Zara 19 995 Ft

Mango 9995 Ft

Liu Jo 

Answear Lab 8670 Ft

H&M 9295 Ft

Zara 19 995 Ft

Michael Michael Kors 97 000 Ft

Samsoe Samsoe – Spark le Monde 29 990 Ft

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?