Ezek lesznek 2022 őszének menyasszonyi ruhatrendjei

2022. augusztus 31.
Az új évszak ismét új divatot hoz magával az esküvők terén, és ezúttal az aráknak lehetőségük lesz arra is, hogy megmutathassák a merészebb oldalukat.

Bár még mindig a tavaszi, illetve a nyári esküvők a legnépszerűbbek, egyre többen döntenek úgy, hogy ősszel kötik össze az életüket a szerelmüknek – hiszen ennek az évszaknak is számtalan előnye van a menyegzőket illetően. Először is, már szó sincs elviselhetetlen forróságról, ami lássuk be – komfortosabbá teszi a nagy napot, mivel nem kell azért aggódni, hogy a hőség miatt elkenődik a sminkünk vagy beleizzadunk a ruhánkba.

Ráadásul szeptemberre jó eséllyel az összes meghívott hazaért a szabadságáról, így egyetlen fontos személy jelenlétét sem kell nélkülözni a lagzin – arról nem is beszélve, hogy a színes falevelek varázslatos környezetet biztosíthatnak az esküvőhöz vagy a jegyesfotózáshoz. Úgyhogy, ha éppen te is arra készülsz, hogy ebben a szezonban kimondod az igent a párodnak, akkor a cikkünkből megtudhatod, mik a legfrissebb menyasszonyi ruhatrendek 2022 őszén.

Őszi esküvő

Képzeld, a szakértők szerint idén ősszel kifejezetten az számít stílusosnak, ha szembemész a hagyományokkal, vagyis fehér helyett élénkpiros, illetve fekete modellt választasz az esküvőre magadnak, esetleg jumpsuitban állsz az oltár elé a kedveseddel. Ám kétségtelen, hogy legfőképpen a vörös tónusú árnyalatok fognak uralkodni: a bordó, a rozsda, a terrakotta, a réz egyaránt kiemelik az évszak természetes szépségét.

A kiegészítők terén pedig a klasszikus gyöngyök hódítanak majd, ezért bátran felveheted a nagymamád gyöngysorát – legalább máris kipipálhatod azt bizonyos „kölcsön” részt a megjelenésedben. Na de nézzük csak, pontosan milyen fazonú menyasszonyi ruhában lehetsz stílusos idén ősszel!

Valahogy mindig olyan típusnak tartottad magad, aki sokkal felszabadultabban érzi magát nadrágban? Nos, akkor jó hírünk van, ugyanis az évszak egyik legnagyobb divatja az arakosztüm lesz.

Menyasszonyi öltöny

Reflektorfénybe kerültek azok az egyébként klasszikus szabású modellek is, amelyeket egy-két merész részlettel varázsoltak különlegesebbé a tervezők – így a hagyományos ruhákból modern remekművek születnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lihi Hod Bridal (@lihihod) által megosztott bejegyzés

A kivágások terén ezúttal a szögletes dekoltázsokat részesítették előnyben a tervezők. De ha a visszafogottabb megjelenés híve vagy, akkor nyugodtan keress egy magas nyakú darabot, mint amilyen például Meghan Markle-é volt, mivel ez a trend is visszatér most ősszel.

Meghan Markle

A Bridgerton családnak hála pedig a puffos ujjak és a fűzős míderek is megjelentek a kifutókon és a menyasszonyi ruhaszalonokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lihi Hod Bridal (@lihihod) által megosztott bejegyzés

Forrás: Elite Daily, Brides Fotó: Getty Images

Erről hallottál már?