Ez a cargo nem az a cargo: nadrágdivat őszre

2022. szeptember 19.
Újra divatban vannak a cargo nadrágok, ám ezúttal megéri másként tekinteni rájuk.

Új fejezet nyílt a széles szárú nadrágok 2022-es történetében, a military sikkben gyökerező cargo nadrágok a trendajánlók élére kerültek. A kilencvenes évek végén és az ezredforduló tájékán élték fénykorukat utoljára a baggy fazonok, igaz, akkor még másként tekintettünk rájuk.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A vagány darabokhoz eddig bakancsot, sportcipőt volt sikk húzni, amelyek kihangsúlyozták laza kényelmességüket, szexi kontrasztot adva a crop topoknak (helló, Mel B), ezúttal azonban más irányt mutatnak a trendek. Magas sarkú, mi több: tűsarkú cipők dukálnak egy cargo nadrágokhoz idén.

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Köszönhetően annak, hogy a széles szárú nadrágok mostanság az elegánsan lezser szettek csimborasszói, a cargo fazonok is e szemlélet mentén mutatkoznak blézerrel, ballonkabáttal, elegáns kiegészítőkkel társítva.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Sneakert húzni hozzájuk persze nem bűn, hisz ez is csak egy ruhatípus, amiből mindenki azt hoz ki a stílusának megfelelően, amit csak szeretne. Ám ha a hétköznapok elegáns outfitjeit szeretnéd egy picit felrázni, a cargo nadrágok közt találhatsz magadnak szimpatikus darabokat.

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Butikmustra – cargo nadrágok

Patrizia Pepe – answear.hu 59 990 Ft

Mango 15 995 Ft

Zara 14 595 Ft

Twinset 169 €

H&M 9995 Ft

Max&Co. 87 750 Ft

Pinko 275 €

Frankie Shop – net-a-porter.com 225 €

Michael Michael Kors 79 000 Ft

Reserved 15 995 Ft

Ezt olvastad már?