Leértékelt Zara blézerben jelent meg a nagy eseményen Kate Middleton

2022. október 10.
Nincsenek illúzióink: a brit királyi család legstílusosabb tagjai legtöbbször olyan szettekben jelennek meg, amik az átlagember számára megfizethetetlen darabokból állnak. Kate Middleton azonban időről időre fast fashion darabokhoz is nyúl – most például egy vagány, tűzpiros blézert vásárolt az egyik népszerű üzletből.

Kate Middletonról már korábban is lehetett tudni, hogy a drága, tervezői darabok mellett szívesen nyúl kifejezetten megfizethető, akár fast fashion termékek után is. Nemrégiben olcsó fülbevalóiról írtunk, de arról is beszámoltunk, amikor a drága szőrme helyett olcsóbb és ráadásul állatbarát műszőrmét választott.

kate-middleton-zara-blezer

A köztudottan stílusos Kate Middleton most az angol női rögbiklubot látogatta meg, amely épp az Új-Zélandon megrendezésre kerülő rögbivilágkupára (Rugby World Cup) készül. A jeles alkalomra Middleton egy vagány, vörös Zara blézert választott, amihez extra csavar, hogy a hercegné korábban már viselte a darabot. Szerencsére úgy tűnik, egyre több sztár látja be, hogy az „egy szettet csak egyszer viselünk” ósdi szabálya észszerűtlen és környezetszennyező.

Sajnos Middleton tűzpiros blézere már nem kapható a Zara üzleteiben, de ITT van egy nagyon hasonló darab a márkától, ha valaki szeretné lemásolni Kate Middleton makulátlan stílusát.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!