Katalin hercegné olcsó ékszerei, amiket te is beszerezhetsz

2022. október 05.
Kétségtelen tény, hogy a walesi hercegné ékszergyűjteménye tele van gyémánttal, drágakövekkel, arannyal. Gondoljunk csak a 12 karátos zafír eljegyzési gyűrűjére vagy a csillogó Cartier tiarájára. Jó hír azonban a királyi család rajongóinak vagy azoknak, akik kedvelik Katalin stílusát, hogy az ékszeresdobozában néhány olyan darab van, ami egyáltalán nem kerül vagyonokba.

Katalin gyakran visel gyöngyékszereket, melyekből nem kevés van a királyi családban. Azonban nem csak a méregdrága darabokat kedveli. Szívesen hordja például Monica Vinader ékszereit: a webshopban mérettől és kialakítástól függően a gyöngy fülbevalók 80-250 font között vásárolhatók, mely átszámítva 39 és 120 ezer forintot jelent.

Katalin hercegné piros kabátban

Katalin hercegné Monica Vinader gyöngy fülbevalóval (fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

2021 októberében Katalin, akinek stílusát az édesanyja is szívesen másolja, egy jótékonysági kampányt nyitott meg, amelyen egy gyönyörű csavart ékszert viselt. A helyzet az, hogy ez az aranyozott, csavart fülbevaló az ASOS kollekciójából való. Kapaszkodj meg, mert 15 euró, ami 6400 forintnak felel meg.

Katalin hercegné piros garbóban

Katalin hercegné ASOS fülbevalóval (fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A hercegné egyik kedvenc nyaklánca egy dupla soros darab a Spells of Love kínálatából. Kate Wimbledonban is viselte már ezt az ékszert. Attól függően, hogy ezüstből vagy aranyból rendeljük meg, kb. 45-58 ezer forintot kell fizetnünk.

Katalin hercegné barack színű blézerben

A dupla soros nyaklánc a hercegné kedvence (fotó: Samir Hussein/WireImage)

Vilmos herceg neje a londoni Foundling Múzeumba látogatott, amikor egy kb. 1000 forintnak megfelelő, olcsó fülbevalót viselt az Accessorize-ből. Amint a rajongók meglátták Kate fülében az ékszert, azonnal elkapkodták a Mini Hammered Doorknocker Hoop névre keresztelt fülbevalót. Ugyanakkor a cég azonnal piacra dobott hasonló darabokat, melyek hasonlóan 2,1 fontba kerültek.

Katalin hercegné kék kabátban

A 2 fontos álom fülbevaló (fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Olvass tovább!