Ezt a csodaitalt issza minden nap Kate Middleton

2022. január 26.
Vilmos herceg felesége szinte minden napot egy speciális, egészséges smoothie-val indít - többek között a ragyogó arcbőr ért. A zöld csodaitalról most többet is megtudtunk, mint pusztán a színét.

Katalin cambridge-i hercegné nemrég töltötte be a 40. életévét, de a bőrminősége alapján simán letagadhatna pár évet. A ragyogó arcbőre mögött pedig állítólag nemcsak a genetika és a minőségi arckrémek állnak, hanem egy speciális reggeli ital is, amit szinte minden nap beiktat az étrendjébe.

katalin-hercegne-turmix

Egy, az Express.co.uk oldalán megjelent cikkben arról írnak, hogy mi is kerül pontosan ebbe a zöld színű, szépítő italba. A hercegné állítólag kelkáposzta, spirulina, matcha tealevél, római saláta, koriander levél és áfonya mixéből készült turmixszal indítja a napot, mégpedig éhgyomorra. Az összetevőket egy korábbi királyi dietetikus, Jennifer Hanway árulta el, aki arról is mesélt, mennyire komoly szépítő hatással bírnak ezek az alapanyagok.

„Több 100 fontot költhetünk bőrfiatalító kezelésekre, termékekre és kozmetikusra, ha eközben nem étkezünk megfelelően, nem fogjuk mindennek a pozitív hatásait érezni, hiszen lényegében azok vagyunk, amit elfogyasztunk.” A szakértő szerint sokkal szebb bőrt érhetünk el, ha belülről is odafigyelünk rá, egy sejtszinten ható diétával.

katalin-hercegne-turmix

Ezzel a belülről ható módszerrel, úgy látszik, Katalin hercegné is egyetért, aki a dietetikus szerint rengeteg antioxidánst, vitamint, rostot és ásványi anyagokat visz be a reggeli zöld turmixszal. Az alapanyagok mellett a szakértő még azt is elárulta, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél a recept esetében. Legalábbis, ha arra törekszünk, hogy az ital segítségével ragyogó bőrünk legyen – és extraenergiánk is.

Fotó: Getty Images

Kattints tovább!

Fotó: Getty Images